Handla Bitcoin

bitcoin trading

Hur handlar du Trade Bitcoin, Bitcoin Cash och Bitcoin Gold CFDs i 4 enkla steg

 1. Öppna ett handelskonto med AvaTrade
 2. Finansiera ditt konto
 3. Välj mellan kontrakt
 4. Börja handla

Bitcoin

Bitcoin är världens första digitala valuta och den ökar i popularitet världen över. Nu kan handlare handla Bitcoin med AvaTrade som den ideala tillgången i CFD-handel. Med vår plattform – MetaTrader4 så kan du handla denna snabbt växande valuta mot dollarn 24/7.
Bitcoin, Bitcoin Cash och Bitcoin Gold är högt skattade bland valutahandlare och deras flyktiga natur gör dem ideala för CFD-handel..

Bitcoin Cash

Denna nya kryptovaluta skapades av Bitcoin hard fork den 1 augusti 2017 genom att göra en ny version av blockchainet men med andra regler. Genom att byta från det huvudsakliga bitcoin blockchainet till en ny version så har den nya mjukvaran kapacitet för ett högre antal transaktioner.

Bitcoin Gold

Bitcoin Gold är den andra ändringen (fork) från Bitcoin (dvs den andra versionen som kommer ur Bitcoins källkod). Den behåller Bitcoins transaktionshistorik vilket betyder att om du ägde Bitcoins innan ändringen så äger du nu lika mycket i Bitcoin Gold. Denna kryptovaluta har målet att introducera en alternativ grävalgoritm som är mindre mottaglig för ASIC-baserad optimisering och därigenom ger användare möjlighet att tjäna mer via deras datorer.

Varför ska du handla Bitcoin, Bitcoin Cash och Bitcoin Gold med AvaTrade

 • Vi erbjuder Bitcoin CFD handel med upp till i utlåningsgrad
 • Du kan handla Bitcoin för så lite som
 • Flyktighet gör valutan ett utmärkt tillägg till varje finansiell portfölj
 • Bitcoin-marknaden finns tillgänglig för handlare dygnet runt, sju dagar i veckan för maximal komfort.
 • Du kan sälja Bitcoin (go short) och potentiellt gå med vinst även när marknadspriset är på väg ner
 • Njut av live kundtjänst på ditt språk dygnet runt
 • AvaTrade erbjuder noll i provision på Bitcoin handel och inga bankavgifter på transaktioner
 • Live kundtjänst på flera språk 24/5
 • Ingen risk för hackning eller stöld eftersom du inte faktiskt köper eller säljer kryptovalutan
 • AvaTrade är reglerad i 5 världsdelar
 • Utför handel med bara 3 klick, fritt från den komplexa processen när det gäller köp av krypto

Hur blev Bitcoin så populär

Bitcoin var den första digitala valutan som skapades. Det är också den mest respekterade, utnyttjade och handlade kryptovalutan i värden. Bitcoin handel går framåt och en stor anledningen till det är flyktigheten av denna kryptovaluta. Valutahandel möjliggör maximalt utfall när det är flyktigt- många upp och ner. Det är av just den anledningen globala handlare gillar att handla Bitcoin. Många lukrativa möjligheter finns tillgängliga när marknaderna är flyktiga och Bitcoin rankas högt bland valutahandlare.
Media spelar en stor roll när det gäller flyktigheten av Bitcoin. Så fort som en stor story kommer upp till ytan så ökar Bitcoins flyktighet och handlare cashar in. Om man tittar på historiken så visar det sig att Bitcoin handlare och spekulanter pushar den digitala valutan rutinmässigt till det främsta ledet i CFD-handel. Den används allt mer som det föredragna betalningsalternativet för affärsmän, penning-transaktioner och för handelsändamål. Fler och fler handlare vänder sig till Bitcoin-handel än någonsin tidigare och det är därför denna kryptovaluta är så pass värdefull. Den är ett högt efterfrågat finansiellt handelsinstrument, trots att det inte finns någon association med regeringar eller centralbanker.
Bitcoin grävs med en kraftfull datorhårdvara såväl som mjukvara. Maximum 21 miljoner Bitcoin kommer finnas tillgängliga, varefter inga fler kommer tillverkas. Algoritmen som styr produktionen av Bitcoin begränsar kvantiteten som kommer produceras och likaså hur snabbt den görs. Det är en begränsad vara id et att det finns en fast summa och detta gör att större efterfrågan alltid kommer pusha upp priset. På detta sätt så agerar den som andra begränsade varor som råolja silver eller guld.

Missa inte din möjlighet att handla Bitcoin. Börja handla nu!

Bitcoins väg till framträdande

Omkring 2008 så grundade Satoshi Nakamoto, Bitcoin. Vid den tiden så publicerades det en tidning via den kryptografiska mailing listan. Den första Bitcoin mjukvaruklienten släpptes 2009 och han samarbetade med många andra utvecklare i det öppna källkodsteamet, dock utan att aldrig röja sin identitet. År 2011 så hade den enigmatiska grundaren av Bitcon försvunnit. Hans samtid förstod hur värdefull hans kryptovaluta var och arbetade frenetiskt för att utveckla den tills dess fulla potential.
I oktober 2009 så etablerades världens första Bitcoin börs. Vid den tiden så var 1 $ detsamma som 1309 Bitcoin. Om man ser på hur dyrt Bitcoin är idag så var det ett verkligt kap. Bitcoin handlades ibland för mindre än några ören för ett bra tag. Saker och ting började förändras år 2010; allteftersom distributionen av Bitcoin ökade så blev den digitala valutan allt mer värdefull. Efterfrågan steg och detta ändrade växelkursen därefter. Tidigt 2010 så hade valutan fått upp farten och distributionen av Bitcoin ökade med efterfrågan. I november det året hade 4 miljoner Bitcoins “grävts”.
Och så började Bitcoins uppgång…

Historical chart of bitcoin's price and market cap
Source: https://coinmarketcap.com/currencies/bitcoin/

Bitcoin på nyheterna

Uppgången och uppgången av Bitcoin

 • August 2017 – Bitcoin når ett marknadskapital på över 73.4$ miljarder. Detta markerar starten på Bitcoin Boomen.
 • Första halvan av 2017 – Bitcoin når en högsta på $2900, och global efterfrågan på valutan stiger i höjden.
 • August 1, 2017 – Första ändringen skapas i Bitcoin: Bitcoin Cash
 • October 24, 2017 – Andra ändringen skapas i Bitcoin: Bitcoin Gold/li>
 • October 29, 2017 – Bitcoin når ett nytt rekordhögsta på $6,300
 • November 28, 2017 – Bitcoin når ett oväntat högt pris på $11,000
 • December 10, 2017 – Cboe Futures Exchange (CFE) börjar erbjuda handel på framtida Bitcoin
 • December 17, 2017 – Bitcoin fortsätter att öka, och når nästan värdet på $20,000 -ett nytt rekord.
 • December 18, 2017 – CME Gruppens Bitcoin egenskaper är tillgängliga för handel
 • December 21, 2017 – Bitcoin sjunker med nästan 21 %. När marknaden öppnade så var Bitcoin på $15,561 och senare når en lägsta nivå på $12,504. Dock vid stängning har den återhämtats något till $13,942
 • December 23, 2017 – Valutan störtdyker till $11,000, innnan den dock återhämtas till positivt innan slutet av året.
 • December 28, 2017 – Tredje ändringen skapas i Bitcoin: Nya myntet på SegWit2x kedjan kallas B2X

Vi är här för att hjälpa dig handla Bitcoin, Bitcoin Cash och Bitcoin Gold

AvaTrade erbjuder dig möjligheten att Köpa (go long) eller Sälja (go short) på all Bitcoin handel. Denna service finns tillgänglig för dig 24/7. Du kan använda dina föredragna handelsstrategier för att köpa eller sälja Bitcoin/Bitcoin Cash/Bitcoin Gold oavsett vilken väg valutan rör sig åt.

Vi uppmuntrar dig att lära dig mer om Bitcoin-handel genom att besöka vår sajt om handelsvillkor och avgifter.
OBS! Kryptovalutornas marknads höga flyktighet erbjuder oändliga handelsmöjligheter.
På grund av prissvängningar så kan särskilda kryptopar bli avstängda och/eller tas bort från våra handelsplattformar under vissa perioder.

När du handlar med AvaTrade så handlar du på prisförändringar av det digitala myntet och du köper alltså inte fysiskt det.
Den största ackumulerade positionsstorleken för Bitcoin är $600000 i nominellt värde, mer information hittar du på vår sida om villkor och avgifter.