DupliTrade

DupliTrade - Avatrade Automated Trading

DupliTrade

Automatiserad handel förenklad

DupliTrade är en fokuserad, transparent, användarvänlig handelsplattform som möjliggör för dig att automatiskt duplicera handlingarna av experthandlare direkt till ditt AvaTrade-handelskonto. DupliTrade tar dig till nästa nivån av handel med en rik portfölj och val av framgångsrika strategier från framgångsrika handlare. Dessa har valts ut baserat på deras bevisade handelshistorik.

Enkel registrering

Öppna ditt DupliTrade-konto och få signalerna direkt till ditt AvaTrade-konto för att maximera dina handelsmöjligheter. DupliTrade gör det möjligt för dig att förbättra och utöka din handelsaktivitet genom att följa några av de bästa handlarna på marknaden.


Välj från de bästa

DupliTrade visar en lista av de valda strategileverantörerna som representerar olika handelsmetoder och stilar och ger dig möjligheten att bygga och förbättra din portfölj.

Fördelar med att handla med DupliTrade

Oavsett om du är en novis på handel eller bara upptagen att ägna tid åt att analysera marknaderna så erbjuder ett konto hos AvaTrades DupliTrade dig många fördelar. Gå in på marknaderna från dag ett och fortsätt att handla även när du inte är online.

Låt oss komma igång!

Med en minimiinsättning på $2000 så kan du få tillgång till DupliTrades portfölj av ledande strategileverantörer som automatiskt handlar på ditt eget MT4 konto med konkurrenskraftiga spreadar. Om du fortfarande håller på att lära känna marknaderna så kan du öva dig med ett riskfritt demo-konto.

VIKTIGT MEDDELANDE: Informationen och analysen som du fått här har gjorts av DupliTrade Limited. AvaTrade har reproducerat informationen utan att ändra eller bekräfta den och representerar inte att materialet är korrekt, nutida eller komplett och den kan heller inte förlitas på det sättet heller. Materialet är generellt överlag och har sammanställts enbart för informationssyfte utan att ta hänsyn till någon individs investeringsmål, finansiell situation eller så. Informationen är inte menad att vara en rekommendation eller ett erbjudande att köpa eller sälja; eller påkallande om att köpa eller sälja någon säkerhet; finansiell produkt eller instrument; eller att delta i någon specifik handelsstrategi. Historisk presterande som visas är inte en indikering om framtida vinster. DupliTrade drivs av DT Direct Investment Hub Ltd. DT Direct Investment Hub Ltd är ett cypriotiskt investeringsbolag(CIF) som regleras och övervakas av Cyprus Securities and Exchange Commission with CIF licensnummer 347/17 och registreringsnummer HE354263. DT Direct Investment Hub Ltd är medlem i Ava Trade gruppen.