AvaTrade Recensioner

Idag finns det mängder av olika handelsbolag som erbjuder i princip lika många olika handelsvillkor och olika verktyg. Detta gör att det bara är naturligt att göra sin research inne du bestämmer dig för vilken nätmäklare som du ska omsätta dina surt förvärvade slantar hos. Nätmäklare. Som tur är så finns det många bra sajter online där användare kan publicera sina recensioner- uppdaterade och anpassade efter den senaste marknaden och som visar hur olika mäklare på nätet hanterar en snabbt växande bransch. Sajter som t.ex. Trustpilot och Forex Peace Army visar rätt ofta recensioner från AvaTrade och vi är stolta att nästan all feedback är extremt positiv.

How do we maintain our solid reputation?

AvaTrade har nu funnits i över 16 år och vi förhåller oss helt till all reglering i fler än 6 globala regioner från Nordamerika via Europa till Sydafrika och Asien, inkl. den svåra kinesiska marknaden. Vår meritista talar för sig själv och varje recension likaså tack vare vårt bolags vision som bygger på kundens nöjdhet och vår strävan att alltid nå dit.

Kryptokrisen 2017-18 var en tuff period för oss som också ledde till att vi fick oväntat många nya kunder. Detta ledde till att många kunder fick vänta längre än vanligt på grund av att vi inte var förberedde på den enorma anstormningen av nya kunder som ville handla heta kryptovalutor. När kryptos pausades så upplevde vi också extrema prissvängningar och detta påverka även detta uttagsprocesserna. Detta i sin tur gjorde att AvaTrade fick en del recensioner som helt klart var utöver de vanliga på grund av den frustration många kände.

AvaTrade vidtog genast steg för att komma till rätta med den här situationen- till och med under tiden den hände. Vi kraftigt ökade bemanningen av vår kundtjänst och utbildade vår personal så att våra befintliga kunder inte skulle behöva vänta med sina frågor medan nya kunder togs ombord. Vi minskade också storleken på positionerna och hävstången på kryptos så att den extrema volatiliteten inte skulle hota våra kunders pengar utöver de gränser som anses vara acceptabla i enlighet med de senaste ESMA och MiFID II regleringarna.

Allt detta bar frukt och detta avspeglar sig i att våra kunder är nöjda som du också kan se i varje AvaTrade recension som är bland de bästa i branschen. Trots att hela nätmäklarbranschen ständigt förändras så står AvaTrade stadigt i toppen.

Precis som förut så fortsätter vårt mål- att tjäna våra kunder och att hjälpa dem att handla med självförtroende. Vi kommer även i fortsättningen att lyssna på varje AvaTrade recension och feedback, på varje kund och på varje röst för att förstå dem och utvecklingen online samt för att överträffa allas förväntningar. Vi önskar dig all lycka i er handel!