AvaProtect

AvaProtectTM -
Handla utan bekymmer

Oroad att du förlorar på en position? AvaTrade täcker dig.
Välj AvaProtect wnär du utför din handel och upplev total sinnesfrid*
Tillgänglig exklusivt på AvaTradeGO appen.

Skydd för din handel

Föreställ dig att öppna hur manga handelsaktioner som du önskar, men utan risk för att förlora dia välförtjänta pengar under en fördefinierad period? Skydda dina handelsaktioner enkelt. Varje gång du öppna en position, så köp skydd och välj varaktigheten. Sedan så låter du marknaden göra sitt jobb och hantera din position precis som någon av dina andra handelsaktioner. Om ditt skydd löper ut och du har en öppen position som förlorar så ersätter vi dig enkelt på ditt konto. Den enda kostnaden är avgiften för AvaProtect!

Inga risker, MÅNGA fördelar

Till skillnad från en standard-position där saker och ting kan gå dåligt när marknaden går emot dig så är skyddad handel 100 % säker från någon som helst ogynnsam rörelse under den valda perioden. Med andra ord så kommer AvaTrade att ersätta dig när du förlorar på handelsaktioner i slutet av den skyddade perioden, rakt in på ditt konto!

En liten avgift, en enorm vinstpotential

För en liten avgift i inledningen så får du en virtuell ”bodyguard” för din handel som definieras precis för hur länge du vill ha honom kring dig. På detta sätt så kan du sova gott om natten när du vet att din handel är i goda händer oavsett vad som händer på marknaden under den skyddade perioden!

Se hur AvaTrade fungerar, titta på vår video

AvaTrade: Handla med förtroende

Säkra insättningar med
en reglerad mäklare

Ultra-låga spreads
och swap rates

En utmärkt flerspråkig
service och support

*Under den skyddade perioden

Subscribe to our news
Don't miss out on the latest news and updates!