AvaProtect™

Det Ultimate Riskhanteringsverktyget

xklusivt för AvaTrade, AvaProtect™ gör det möjligt för dig att få pengarna tillbaka på förlustaffärer. Häng med revolutionen- skydda dina affärer idag!

Upp till 1 miljon dollar i skydd

AvaTrade, den prisbelönta ledande forex och CFD mäklaren, introducerar en ny standard i riskminimering med AvaProtect, ett ny och innovativt riskverktyg.Detta unika riskhanteringsverktyget gör det möjligt för dig att skydda en specific handelsaktion mot förluster på upp till en miljon dollar över en angiven tidsram, allt i utbyte mot en rimlig hedging kostnad som betalas vid köpet.

AvaProtect utvecklades som en del av företagets pågående uppdrag för kunders framgång och belåtenhet och finns tillgängligt exklusivt på AvaTrades plattformar: AvaTradeGO Appen som kan laddas ner på Google Play och App Store och WebTrader, som inte kräver någon nedladdning eller installation.

Reducerad risk, MÅNGA fördelar

Till skillnad från en standard position där saker och ting kan gå snett när marknaden rör sig emot dig så är skyddade handelsaktioner säkra från olika rörelser under den valda perioden. Med andra ord så ersätter AvaTrade dig när du förlorar på handel under den skyddade perioden, direkt till ditt konto!

Skyddet är

Att aktivera skydd är enkelt och kräver bara 6 enkla steg:

  • Klicka för att öppna WebTrader eller the AvaTradeGO appen
  • Välj ett instrument*
  • Klicka på AvaProtect ikonen
  • Välj tid för skydd
  • Se avgift och förfallodatum
  • Slutför handeln

Det är allt- din handel är skyddad!

*Tillgängligt på FX, guld och silverhandel

See hur AvaProtect fungerar, kolla på vår video

Hur du hedgar dina bets med AvaProtectt

AvaProtect riskskydd ersätter alla dina förluster som uppstår under skyddsperioden, inklusive: stop outs, manuell stängning av en handel eller orealiserade förluster på en öppen handelsaktion vid tiden för förfallodatumet för skyddet. All handel som fortfarande är öppen vid förfallodatumet kommer förbli öppna, men den negativa floaten vid tiden för förfallodatumet kommer ersättas direkt till ditt konto, bortsett för hedgingkostnaden. Om en skyddad handel stängs manuellt eller genom stop out så kommer skyddet att avslutas vid det laget.Alla ersatta förluster kommer krediteras i form av likvida kontanter utan några som helst uttagsbegränsningar.

Njut av total kontroll över dina parametrar

Varje AvaProtect kontrakt hare n fast skyddsperiod som manuellt kan väljas av dig (timvis eller dagligen) och på så sätt så möjliggörs total kontroll över AvaProtects kontraktstid. Vidare så kan du behålla kontrollen över den skyddade handeln genom att välja om du vill stänga positionen eller sätta Ta vinst/Stop Loss parametrar i enlighet med ditt tycke.

Beräkna AvaProtect premien

AvaProtect premien är grundat på den förväntade flyktigheten av den underliggande positionen över tidsperioden av kontraktet. Premien kommer vara varierad beroende på handelsstorlek och skyddsperioden som du valt.
Hedgingkostnaden för AvaProtect kommer avräknas från ditt kontanta saldo vid tiden för köp.

Kan du reducera risken när du handlar?

Applicera AvaProtect när du utför din nästa handel och njut av inte behöva bekymra dig för något under skyddsperioden. Du ta större och modigare beslut på marknaden när du vet att när ditt skydd tar slut och du har en öppen position som gör förlust så kommer AvaTrade att ersätta ditt konto helt och hållet om du gör någon som helst förlust. Din enda kostnad är en liten hedgingkostnad- bara så enkelt!

Fortfarande orolig för att förlora på en position? Var aldrig mer orolig med AvaProtect. Använd WebTrader eller ladda ner AvaTradeGO, öppna ett gratis handelskonto och upplev vad AvaTrade har att erbjuda.

AvaTrade: handla med förtroende

Säkra insättningar med
en reglerad mäklare

Ultra-låga spreads
och swap rates

An En utmärkt flerspråkig
kundservice och support

*Under den skyddade perioden

chatbot