Automatiserad handel

Automatiserad handel

Automatiserade handelsplattformar

Automatiserade handelsplattformar gör det möjligt för handlare att spegla eller kopiera handel från andra. En handlare kan kopiera signaler eller spegla hela strategier och kan därmed njuta av erfarenheter och kunskaper från framgångsrika handlare. De olika auto-handel plattformarna från AvaTrade ger handlarna självförtroende att handla såväl som alternativet att handla när det inte finns tid, tillräckligt mer kunskap eller erfarenhet.ce.

 DupliTrade

DupliTrade är en MT4 kompatibel plattform som gör det möjligt för handlare att automatiskt följa erfarna handlares signaler och strategier i realtid. Dess användarvänliga gränssnitt gör det enkelt att bygga och hantera en handelsportfölj medan du får värdefulla insikter om framgångsrika handelsstrategier.

ZuluTrade

En av de mest populära auto-handelsplattformarna som används idag. ZuluTrade konverterar rekommendationerna som erfarna handlare ger och automatiskt utför handeln på ditt AvaTrade-konto. Välj vilket program eller experter som är bäst för dig.

AvaSocial

AvaSocial: connecta till handlarnas nätverk

AvaSocial sätter en helt ny standard när det gäller socialhandel. Med den mobila appen så kan du följa och kopiera affärerna från de bästa handlarna. Lär dig av dem och låt de göra grovjobbet, medan du kammar hem pengarna. Dock är all handel något som medför risk och även om de har tjänat pengar historiskt sett så innebär det inga garantier för dig. Jämför dig själv med andra, snacka med dem och se till att alltid hålla dig uppdaterad med vad som händer på marknaden.

Handla på 1 min ✓ Noll dolda avgifter ✓ EU reglerad mäklare