Våra avgifter & kostnader

Our Fees and Charges

Köp/Sälj på spridning

AvaTrade kompenseras för sina tjänster genom köp/sälj (Bid/Ask) spridning (klicka här för att lära dig mer om detta). När du öppnar en position “betalar” du i princip spridningen. Denna spridning är inräknad I AvaTrades offererade kurser och är inte en extra kostnad eller avgift som behöver betalas utöver de offererade kurserna.

För att se spridningen för ett specifikt instrument behöver du bara:

  1. Logga in på ditt konto.
  2. Sök efter ett specifikt instrument.
  3. Klicka på detalj-ikonen (i) och scrolla ner till informationssektionen

Extra avgifter

Avgifterna nedan kan appliceras på ditt konto, baserat på din handelsaktivitet:

Övernattningspremie

En övernattningspremie debiteras ditt konto när du håller en position över en viss tid (refererar till ““Overnight Funding Time”). Du kan läsa mer om detta här.

Inaktivitets avgift

Efter 3 sammanhängande månader av inaktivitet (”Inaktivitetsperiod”) och varje efterföljande inaktivitetsperiod kommer du debiteras en avgift från värdet på ditt handelskonto. Denna avgift anges här nedan och debiteras i den valuta som kontot är baserat på.

  • USD konto: $50
  • EUR konto: €50
  • GBP konto: £50

Avgifterna kan komma att ändras med tiden.

Administrationsavgift

Ditt handelskonto kan vara föremål för en årlig adminstrationsavgift om det inte är förbudet enligt lag. Efter 12 sammanhängande månaden av inaktivitet (“Årlig inaktivitetsperiod”) kommer en adminstrativ kostnad debiteras ditt handelskonto. Denna avgift anges nedan och debiteras I den valuta som kontot baseras på. Detta är för att täcka de kostnader som uppstår för att göra tjänsten tillgänglig, även om den inte används.

  • USD konto: $100
  • EUR konto: €100
  • GBP konto: £100

Avgifterna kan komma att ändras med tiden.