Om oss

AvaTrade har varit en innovativ
föregångare inom online-handel sedan 2006.

Företaget bildades genom en gemensam insats av finansiella
yrkesmän och experter på webb-handel med målet att förbättra
detaljhandlares online-erfarenhet.

Integritet och
rättvisa
Kundservice
framför allt
Kompromisslös
självutvärdering
Konstant
innovation

Våra värderingar

AvaTrade är dedikerat till en värdegrund som definierar våra relationer med kunder och samarbetspartners, och som vägleder varje beslut vi tar.

Vår vision

AvaTrade har åtagit sig att skapa möjligheter för människor att investera och handla, utan bekymmer, i en innovativ och pålitlig miljö; med stöd av den bästa personliga servicen och kompromisslös integritet.

Bakgrund

Inom några få år har AvaTrade expanderat enormt, med över 200,000 registrerade kunder globalt som utför mer än två miljoner affärer per månad. Företagets totala handelsvolymer ligger på mer än 60 miljarder dollar per månad.

AvaTrades användarorienterade perspektiv, i kombination med stark finansiell uppbackning, är unik när det gäller online-handel. Från dess 24-timmars flerspråkiga support till sitt breda utbud av plattformar och tjänster har AvaTrade skapat den optimala handelsmiljön för varje nivå av handlare. AvaTrades breda verksamhetsområde omfattar ett fullt spektrum av handelsinstrument, inklusive valutor, aktier, råvaror och index.

Ava är ett multinationellt företag med regionala kontor och försäljningscentrum i Paris, Dublin, Milano, Tokyo och Sydney. Företagets administrativa huvudkontor ligger i Dublin, Ireland.

Oavsett om du är en erfaren handlare eller en nybörjare förser AvaTrades anpassningsbara handelsplattformar och tjänster dig med rätt balans av enkelhet och elegans. Det är inte konstigt att Ava har erhållt nio branschutmärkelser sedan 2009.

Vi bjuder dig att gå med tusentals handlare och affiliates som valt AvaTrade som sin föredragna handelsportal.Klicka här för att börja.

Våra kontor runt om i världen

AvaTrade
Financial Centre
Five Lamps Place
Amiens Street,
Dublin 1 Ireland
Italy
Viale Enrico Forlanini 23
20134
Milano
Japan
Minatoku Akasaka
2-18-1
Tokyo
Spain
Calle Capitan Haya 1 Planta 15
Madrid
Australia
Level 13 2 park street
Sydney NSW 2000
Mongolia
Bayangol duureg 2 horoo “Nemut” group 202 тоот (bayangol duurgin shuuhin chanh ard)
China
SOHO Shangdu, Chaoyang District, Beijing
Nigeria
Ojimadu Nwaeze House,
20 POW
Mafemi Crescent,
Jabi District
Abuja
Chile
Cerro el Plomo 5931
Oficina 514
Las Condes
Santiago
South Africa
70 Grayston Drive, second floor
Sandton 2196
Johannesburg