TAR SOCIAL HANDEL
TILL NÄSTA NIVÅ

Använd appen AvaSocial för att lära dig från framgångsrika handlare innan du gör ditt drag. Connecta med dina vänner och automatisera dina affärer.

En app för alla nivåer

Nybörjare kan få verklig exponering på marknaderna, medan de lär sig! Korta inlärningskurvan genom att följa experthandlare som kan ge värdefulla insikter. Erfarna handlare kan spara tid med en klar syn på marknaden utan att behöva göra daglig research. Vidga dina vyer genom att få exponering av tillgångar du normalt inte handlar på. Automatisera dina affärer och dra dig tillbaka från din terminal; helt självsäker på dina strategier som du följer.

Den senaste innovationen i social handel

AvaSocial sätter ribban inom teknologin social handel. Med appen AvaSocial så kan du följa, och kopiera affärer från de bästa handlarna. Använd experternas vishet, ställ din frågor till dina mentorer eller grupper och upptäck nya och kraftfulla strategier.

Enkelt sagt- med AvaSocial så kommer du aldrig handla ensam igen.

Kopieringshandel den enkla vägen

Upptäck lätt de mest framgångsrika handlarna och kvalificerade mentorerna, ställ frågor till dem öga mot öga eller i en gruppchat för att sedan kopiera deras affärer med ett klick.

Lär dig handla med de bästa

Njut av ditt egna transparenta nätverk av likasinnade handlare, chatta med vänner och få direkt tillgång till marknadsmöjligheter, alltmedan du är steget före klungan.

Realtids handelssignaler

Få löpande uppdateringar i realtid om dina vänner och erfarna handlare i ditt nyhetsflöde, se vad de gör, kommentera sedan, dela, lajka en affär eller helt enkelt kopiera handelssignaler.

Ett nytt sätt att dela dina bästa affärer

Vill du öka dina följare eller bara är säker på en stor vinst? AvaSocial låter dig fira din framgång med en bild som du kan posta över hela ditt sociala medianätverk, inklusive Facebook Instagram och Twitter.

Tjäna priser för affärer du gör varje dag

Oavsett om du stänger en storvinst, använd sociala funktioner på appen eller njuter av en vinnande rad så kommer du få speciella belöningar att uppfylla din digitala trofésamling och kan visa andra hur långt du har kommit.

Hundratals marknader 24/7

Handla med vänner, håll dig motiverad, bli inspirerad. Tänk om sättet du handlar forex, index, varor, andelar och krypto genom att kommunicera med andra handlare i en helt nyskapande handelsmiljö dygnet runt.

Fler fördelar med AvaSocial

  1. Fråga andra handlare, utmana eller omvänd dina vänners positioner
  2. Hitta, följ, hang med eller till och med skapa dina egna handelsnätverk och väx din egen pålitliga community
  3. AvaSocial i partnerskap med Pelican Trading är helt reglerad för att möjliggöra för handlare att sälja deras egna handelssignaler och ta betalt av andra för grupptillgång

Kom igång med AvaSocial på några minuter

  1. Ladda ner AvaSocial
  2. Skapa ditt sociala konto
  3. Fyll i dina MT4 inloggningsuppgifter
  4. Berätta för oss vilka tillgångar du är intresserad av (krav från FCA)
  5. Sätt in pengar på ditt AvaSocial-konto
  6. Börja kopiera

Redo att hänga på något verkligt revolutionerande?

Anslut till AvaSocial, kapitalisera på succén i ditt nätverk och håll dig i mitten av marknaden som du aldrig upplevt förut. Det lönar sig att vara social med AvaSocial!

* Pelican Exchange Limited är en representant utsedd av London och Eastern LLP som är auktoriserad och reglerad av the Financial Conduct Authority (“FCA”) med respektive FCA registreringsnummer 739090 och 534484

* OBS! Detta alternativ finns bara för kunder i Storbritannien.

Handla med självförtroende

Ultra-låga spreads och
swap kurser

Säkra insättningar med
en reglerad mäklare

En utmärkt flerspråkig
service och support

chatbot