AvaSocial -
Du kommer aldrig handla ensam

Få tillgång till en gemensam kraft med AvaSocial: Anknyt, kopiera och erövra marknaden tillsammans med expert-handlare och säg farväl till att handla ensam för gott.

Kopiera. Handla. Repetera.

Vår innovativa plattform ansluter dig till ett Community med handels experter och låter dig kopiera deras strategier och handla bredvid dem. Gå igenom deras statistik och resultat och väl från de bästa innan du kopierar deras placeringar. Säg farväl till isoleringen med att handla ensam och säg hej till en värld av investeringssamarbete.

Handel på ett enkelt sätt

Med AvaSocial kan nybörjare dyka ner i marknaden medan de lär sig tack vare expertinsikter som ger dem ett snabbspår till framsteg. Erfarna handlare kan spara värdefull dig med tydliga marknadsinsikter och eliminera behovet av daglig research. Expandera din portfölj genom att utforska nya tillgångar utanför din komfort-zon. Med automatiserad handel kan du även följa din valda strategi med tillförsikt även när du lämnar terminalen.

Varför välja AvaSocial?

Gemensam handel:

Dela kunskaper och strategier för att hjälpa dig växa som handlare.

Kopiera experterna:

Hoppa över marknads-research – få tillgång till erfarna handlare med bevisade starka resultat.

Diversification
Diversifiering:

Hantera risk genom att diversifiera din portfölj med hjälp av olika strategier över olika tillgångar.

Transparens
och kontroll:

Övervaka experternas resultat, justera din portfölj och sluta kopiera när du vill.

Handla när som helst,
, vart som helst:

Handla valuta, index, råvaror och aktier 24/7 med AvaSocial

Handla
med tillförsikt:

På AvaSocial är vårt kapital säkrat med en av de högst reglerade mäklarna.

Hur AvaSocial fungerar

1/ Välj
dina experter:

Utforska vår omfattande lista med experter. Filtrera på resultat, risknivå och tillgångklass för att matcha dina investeringsmål.

2/ Allokera
dina pengar:

Skräddarsy din portfölj genom att välja hur mycket kapital du vill avsätta till experterna du följer.

3/ Titta
och lär

Koppla av medan experternas placeringar kopieras på ditt konto. Det är ett bekymmersfritt sätt att engagera sig i den finansiella marknaden.

4/ Håll dig
uppdaterad:

Håll ett öga på din portföljs resultat genom vårt användarvänliga diskbord. Övervakning i realtid som inkluderar vinster, förluster och detaljerade mätetal, allt vid dina fingertoppar.

5/ . Anslut till vårt
Community:

Engagera dig i diskussioner, ställ frågor och dela insikter med andra handlare i vårt sociala handels-Community. Genom att hålla sig uppkopplad och lära sig från andra förstärker det din Avyttrade upplevelse.

Folk säger de snällaste sakerna

quotes

Tro inte bara på oss när vi berättar hur bra AvaSocial. Lyssna på vad riktiga handlare har att säga om sina upplevelser:

Sarah H.

quotes

"AvaSocial plattformen har förvandlat min handelsupplevelse. Som en nybörjare var jag osäker på vart jag skulle börja men AvaSocial lät mig följa erfarna handlare och jag kunde lära mig av deras strategier. Jag har sedan dess sett en konsekvent tillväxt i min portfölj och jag älskar att vara en del av AvaTrade community.”

David T.

quotes

"Jag har handlat i många år men har haft svårt att diversifiera då jag inte har tiden eller kunskapen för att följa många olika marknader. AvaSocial har gjort allt enklare. Jag kan diversifiera mina investeringar utan problem genom att följa de bästa handlarna och transparensen i att följa min portföljs framsteg är fantastisk.”

Maria S.

quotes

" AvaSocial har gjort handel till ett socialt experiment för mig. Jag älskar att ansluta till andra handlare, diskutera strategier och lära mig från andra. Det handlar inte bara om att kopiera; det handlar om att växa tillsammans som ett community.”

Alex M.

quotes

"Vilken game-changer! Att kopiera experternas placeringar har sparat mig tid och stärkt mitt självförtroende. Jag känner mig inte längre stressad över att analysera varenda rörelse på marknaden. Istället följer jag betrodda handlare och jag kan se verkliga resultat.”

John L.

quotes

"Jag är inte längre skrämd av den finansiella marknaden. Det är otroligt hur enkelt det är att följa erfarna handlare och att uppnå kontinuerlig avkastning. Rekommenderas varmt!”

Emily B.

Vanliga frågor om AvaSocial

Varför är Social Trading populärt?

Social trading tar de bästa handlarnas kunskaper till dig. AvaSocial låter handlare dela och utföra placeringar inom ett centralt nätverk vilket gör det idealiskt för både nya och erfarna handlare. Genom att kopiera strategier från experter kan du uppnå bättre framgång.

Hur skapades AvaSocial?

AvaTrade gick ihop med Pelican Trading för att utveckla AvaSocial, en innovativ social trading teknologi. AvaSocial är tillgängligt på flera olika språk och är fullständigt reglerat av FCA. Ladda bara ner appen, starta ditt sociala konto och börja kopiera.

Vad är AvaSocial's bästa funktioner?

AvaSocial fokuserar på social trading inom AvaTrades community. Det gör inlärningskurvan kortare och låter dig upptäcka mentorer, ställa frågor och kopiera placeringar. Handelssignaler i realtid, uppdateringar och socialt delande förstärker din handelsupplevelse över olika finansiella instrument.

Hur säkerställer AvaSocial säkerheten för sina användares data och pengar?

AvaSocial tar användarnas säkerhet på största allvar. Vi använder toppmoderna krypterings-protokoll för att säkra din personliga information och handelskonto. Dessutom är klienternas pengar placerade på segregerade konton hos ansedda finansiella institutioner vilka säkerställer den högsta skyddsnivån. Vår hängivelse till säkerhet sträcker sig regelbundna revisioner och efterlevande av industrins regleringar vilket ger användarna lugn och ro när de använder vår plattform.

* Pelican Exchange Limited är en utsedd representant av London och Eastern LLP som är auktoriserad och reglerad av the Financial Conduct Authority (“FCA”) med respektive FCA registreringsnummer 739090 och 534484

chatbot