Handelsplattformar online

Handelsplattformar online

Den bästa handelsplattformen på nätet

Det är en del av vårt uppdrag att ge handlare tillgång till de bästa handelsplattformarna som finns på marknaden. Vi erbjuder både manuella och automatiserade plattformar, som passar för alla enheter och operativsystem. Vårt mål är att var och en av våra plattformar ska ge en enkel och bekväm handelsupplevelse utan att ge avkall på dina favoritverktyg, indikatorer och grafer.

Web Trader - obegränsade med möjligheter

Ett modernt och enkelt sätt att handla på en handelsplattform som passar alla webbläsare och som inte kräver någon installation eller nedladdning. Det passar både nybörjare och erfarna handlare och innehåller allt du behöver för att handla på marknaderna

AvaTradeGo

AvaTradeGo – innovation vid dina fingertoppar

Med AvaTrades nya handelsapp, AvaTradeGO så har du världens marknader vid dina fingertoppar. Njut av avancerade studier och alla grafer och tabeller direkt från din surfplatta eller mobil.

MetaTrader 4

Den mest populära handelsplattformen för proffs i hela världen och med en god anledning. Kraftfull och flexible så skapar MetaTrader4 en handelsmiljö som passar alla. Du har också tillgång till riskhanteringsverktyg med avancerade automatiserade handelsfunktioner som t.ex. Expert Advisor.

MT5

MetaTrader 5

MetaTrader5 är nästa generations plattform som erbjuder det bästa du kan tänka dig inom online handel däribland kopieringshandel och automatiserad handel, men även tekniska analysverktyg och ett nytt och förbättrat system för att utföra dina ordrar. Du kan också skräddarsy det för att passa dina behov bättre.

AvaOptions

AvaOptions –för alla som vill bli proffs på optioner

Om du vill ha full kontroll över din optionsportfölj med flexibla ordrar och massor av tillgångar så är AvaOptions för dig. Den här plattformen gör det möjligt för dig att hantera dina pengar som ett riktigt proffs genom att se till att dina handelsstrategier låter dig tjäna pengar åt dig med anpassade hedging och riskhanteringsfunktioner.

AvaSocial

AvaSocial: connecta till handlarnas nätverk

AvaSocial sätter en helt ny standard när det gäller socialhandel. Med den mobila appen så kan du följa och kopiera affärerna från de bästa handlarna. Lär dig av dem och låt de göra grovjobbet, medan du kammar hem pengarna. Dock är all handel något som medför risk och även om de har tjänat pengar historiskt sett så innebär det inga garantier för dig. Jämför dig själv med andra, snacka med dem och se till att alltid hålla dig uppdaterad med vad som händer på marknaden.

Mac Trading

Du kan enkelt handla på din Mac med AvaTrade oavsett om du gör det via webben eller via en speciell nedladdning

automated trading software

Automatiserad handel

Vårt stora utbud av auto-handelsmjukvara gör det möjligt för dig att kopiera hur erfarna forexhandlare handlar

Kort sagt så är den bästa handelsplattformen online, den som möter just DINA behov. Nöj dig inte med mindre!