Licensierat och reglerat investment företag

AvaTrade specialiserar sig på näthandel av Forex, aktiehandel och CFDs av varor, ETFs, obligationer och index. Denna grupp håller licenser och är reglerad i flera länder och ger därmed sina kunder sinnesro när de vet att de handlar med en pålitlig och etablerad mäklare. AvaTrade är bunden till strikta överensstämmelsekrav, inklusive hur man hanterar kunders tillgångar, säkerheten av kunders pengar och finansiell rapportering. Licenser och regleringar finns på följande områden:

Europeiska Unionen

AVA Trade EU Ltd är konstituerad på Irland och reglerad av den Irländska centralbanken. (Referens Nr.: C53877) AVA Trade EU Ltd är ett licensierad investmentföretag i enlighet med Markets in Financial Instruments Directive (MiFID). MiFID ger en harmoniserad regleringsregim för investmenttjänster inom EUs ekonomiska zon. Den ökar effektiviteten och den finansiella transparensen och erbjuder ett betydande konsumentskydd i investmenttjänster.

Kontorsadress:
AvaTrade Financial Centre
Five Lamps Place
Amiens St, Mountjoy
Dublin
D01 A7V2
Irland

Polska avdelningen

AVA Trade EU Ltd driver en polsk avdelning under auktoriseringen AvaTrade EU som har godkänts av the Polish Financial Supervision Authority https://www.knf.gov.pl/en/ENTITIES#693023)

Kontorsadress:
Ul. Postępu 15, 02-676 Warszawa
Poland

Australien

Ava Capital Markets Australia Pty Ltd är licensierat i Australien av följande enhet: Australian Securities & Investments Commission (Licens Nr.: 406684). ASIC är Australiens reglerare när det kommer till företag, marknader och finanstjänster och är ansvarig för att säkerställa att finansmarknaderna är rättvisa och transparenta. Den australiensiska licensen och reglerna gäller enbart för australiensiska invånare (ASIC REGLERINGSGUIDE 227)

Kontorsadress:
AvaTrade Capital Markets Australia Pty Ltd.
Våning 13
2 park street
Sydney NSW 2000
Australien

Internationellt (B.V.I)

AvaTrade är ett registrerat finanstjänste-företag på de Brittiska Jungfruöarna (B.V.I) och är helt licensierat och reglerat av följande enhet: British Virgin Islands Financial Services Commission (No. SIBA/L/13/1049). Den finansiella tjänstekommittén på B.V.I är territoriets enda reglerare på ämnet finansiella tjänster och ansvarig för att auktorisera och licensiera företag eller personer för att verka som finansiella tjänsteföretag.

Kontorsadress:
Euro American Trust Building
PO Box 3483
Road Town, Tortola
BVI

Japan

Ava Trade Japan K.K. är licensierad och reglerad i Japan av Financial Services Agency (Licens Nr.. 1662), Financial Futures Association of Japan (Licens Nr.. 1574).

Kontorsadress:
Ava Trade Japan K.K.
Minatoku Akasaka 2-18-1
Akasaka Hillside Building (4e våningen)
Tokyo
Japan

Sydafrika

Från och med 2016 så är AvaTrade en del av den Sydafrikanska marknaden under namnet ’Ava Capital Markets Pty Ltd’. Den är reglerad av South African Financial Sector Conduct Authority (FSCA No.45984).

Kontorsadress:
No. 70 Grayston Drive
Våning 2
Sandton, Johannesburg
Sydafrika
2196

Mellanöstern

ADGM’s Financial Services Regulatory Authority grundades för att förespråka en progressiv miljö för finansiella tjänster och för att upprätthålla integriteten av hela det internationella finanscentrumet genom att hantera all potentiell riskexponering och ovälkommen påverkan.

FSRAs policys och anslutningen till ADGMs regler och regleringar, vilka är baserade på och förenliga med internationellt erkända standarder, gör det möjligt att finansiella enheter drivs med säkerhet, att deltagare på marknaden blomstrar i en miljö med lika spelvillkor och att de bästa intressena för investerare är säkerställda.