Reglering

Licensierat och reglerat investment företag

AvaTrade specialiserar sig på näthandel av Forex, aktiehandel och CFDs av varor, ETFs, obligationer och index. Denna grupp håller licenser och är reglerad i flera länder och ger därmed sina kunder sinnesro när de vet att de handlar med en pålitlig och etablerad mäklare. AvaTrade är bunden till strikta överensstämmelsekrav, inklusive hur man hanterar kunders tillgångar, säkerheten av kunders pengar och finansiell rapportering. Licenser och regleringar finns på följande områden:

Europeiska Unionen

AVA Trade EU Ltd är konstituerad på Irland och reglerad av den Irländska centralbanken. (Referens Nr.: C53877) AVA Trade EU Ltd är ett licensierad investmentföretag i enlighet med Markets in Financial Instruments Directive (MiFID). MiFID ger en harmoniserad regleringsregim för investmenttjänster inom EUs ekonomiska zon. Den ökar effektiviteten och den finansiella transparensen och erbjuder ett betydande konsumentskydd i investmenttjänster.

Kontorsadress:
AvaTrade
Dockline
Mayor Street
Dublin 1, D01 K8N7
Ireland

DT Direct Investment Hub Ltd. är reglerad av Cyprus Securities and Exchange Commission ( No. 347/17). DT Direct Investment Hub Ltd. är ett licensierat investeringsbolag i enlighet med Markets in Financial Instruments Directive (MiFID). MiFID tillhandahåller en harmoniserad regleringsregim för investmentstjänster inom EUs ekonomiska zon. MiFID ökar effektiviteten och den finansiella transparensen och erbjuder högre konsumentskydd när det kommer till investeringstjänster.

Kontorsadress:
74 Archiepiskopou Makariou C’
Amaranton Court
2nd Floor
Mesa Geitonia
Limassol
Cyprus

Polska avdelningen

AVA Trade EU Ltd driver en polsk avdelning under auktoriseringen AvaTrade EU som har godkänts av the Polish Financial Supervision Authority https://www.knf.gov.pl/en/ENTITIES#693023)

Kontorsadress:
Ul. Postępu 15, 02-676 Warszawa
Poland

Australien

Ava Capital Markets Australia Pty Ltd är licensierat i Australien av följande enhet: Australian Securities & Investments Commission (Licens Nr.: 406684). ASIC är Australiens reglerare när det kommer till företag, marknader och finanstjänster och är ansvarig för att säkerställa att finansmarknaderna är rättvisa och transparenta. Den australiensiska licensen och reglerna gäller enbart för australiensiska invånare (ASIC REGLERINGSGUIDE 227)

Kontorsadress:
Ava Capital Markets Pty Ltd C/O WeWork
Ground Floor, 320 Pitt Street
Sydney NSW 2000
Australien

Internationellt (B.V.I)

AvaTrade är ett registrerat finanstjänste-företag på de Brittiska Jungfruöarna (B.V.I) och är helt licensierat och reglerat av följande enhet: British Virgin Islands Financial Services Commission (No. SIBA/L/13/1049). Den finansiella tjänstekommittén på B.V.I är territoriets enda reglerare på ämnet finansiella tjänster och ansvarig för att auktorisera och licensiera företag eller personer för att verka som finansiella tjänsteföretag.

Kontorsadress:
Kingston Chambers,
PO Box 173,
Road Town, Tortola British Virgin Islands
BVI

Japan

Ava Trade Japan K.K. är licensierad och reglerad i Japan av Financial Services Agency (Licens Nr.. 1662), Financial Futures Association of Japan (Licens Nr.. 1574).

Kontorsadress:
Ava Trade Japan K.K.
Minatoku Akasaka 2-18-1
Akasaka Hillside Building (4e våningen)
Tokyo
Japan

Sydafrika

Från och med 2016 så är AvaTrade en del av den Sydafrikanska marknaden under namnet ’Ava Capital Markets Pty Ltd’. Den är reglerad av South African Financial Sector Conduct Authority (FSCA No.45984).

Kontorsadress:
No. 70 Grayston Drive
Våning 2
Sandton, Johannesburg
Sydafrika
2196

Mellanöstern

AVA Trade Middle East Ltd är reglerad av Financial Services Regulatory Authority i Abu Dhabi Global Market (No.190018).

ADGM’s Financial Services Regulatory Authority grundades för att förespråka en progressiv miljö för finansiella tjänster och för att upprätthålla integriteten av hela det internationella finanscentrumet genom att hantera all potentiell riskexponering och ovälkommen påverkan.

FSRAs policys och anslutningen till ADGMs regler och regleringar, vilka är baserade på och förenliga med internationellt erkända standarder, gör det möjligt att finansiella enheter drivs med säkerhet, att deltagare på marknaden blomstrar i en miljö med lika spelvillkor och att de bästa intressena för investerare är säkerställda.

Israel

ATrade Ltd är reglerad i Israel av Israel Securities Authority ( No.514666577). Israel Securities Authority är den nationella regleraren för säkerheter i Israel och är ansvarig för att reglera och övervaka verksamheterna av finansiella institutioner

Kontorsadress:
Arieh Shenkar St 9
Herzliya, 4672509
Israel