Guardian Angel

guardian-angel

Förbättra dina handelsbeslut med Guardian Angel

AvaTrades gratis Guardian handelssupportsystem agear som ett verktyg för riskhantering för MetaTrader4. Den ger dig omedelbar feedback på ditt agerande så du kan förbättra din beslutsprocess och förfina dina handelsfärdigheter såväl som att skapa din egen handelsstil.
Det kraftfulla MetaTrader4 tillägget kommer hjälpa till att sålla bort den oviktiga informationen och fokusera på det du behöver veta för din handelssuccé.

Det skräddarsydda handels och penninghanteringsverktyget är gjort för att:

 • Hjälpa dig att handla med mindre risk
 • Hjälpa dig att se dina misstag
 • Uppmuntra självförtroende för handel
 • Stärka dina band med marknaderna
 • Öka dina kunskaper om handel

Guardian Angel verktyget är användbar för nya handlare såväl som erfarna och ger en extern och objektiv syn på handlares handel. Denna feedback kan bidra till handlares handel nu och i framtiden, eftersom att lära sig av sina misstag är en del av handeln.
Vi ser på handel som en process; när nybörjarna tar sina första steg så förbättrar dem sina handelsfärdigheter. Även när man kommer upp på de erfarna handlarnas nivå så finns det alltid utrymme för tillväxt. Vi ser denna potential och tror på att våra handlare förtjänar det bästa verktyget marknaden kan erbjuda. Guardian Angel är ett framträdande verktyg inom denna process och därför kan vi erbjuda det på den högsta möjliga nivån.

När du laddar ner Guardian Angel tillägget så får du meddelanden och alerts som belyser en rad olika områden:

 • Onödig risk
 • Sätta in stop-loss
 • Stark/svag handelsprestanda
 • Marginal call alarm
 • Marknadsalarm relevanta för dig
 • Handelsflyktighet

Guardian Angel är unik för varje handlare, t.ex. så ger den inte samma feedback till alla användare. Varje användare designar just sin Guardian Angel för att passa sina behov. Verktyget ger bara feedbacken som handlaren vill ha och behöver, baserat på de förinställda inställningarna och preferenserna.

När du handlar på MetaTrader 4 så är Guardian Angel-verktyget som ett extra par ögon. Även om du inte helt skall förlita dig på det så kan du använda Guardian Angel och låta den vara med på din handel.

Guardian Angel håller dig om ryggen när du handlar!

Öppna ditt MetaTrade4-konto redan idag och få tillgång till tillägget Guardian Angel helt gratis.

Har du redan ett MetaTrader4-konto hos AvaTrade?
Ladda ner Guardian Angel verktyget helt gratis eller kontakta din account manager.

Vanliga frågor och svar om Guardian Angel

 • Förbättrar Guardian Angel dina handelsresultat?

  TGuardian Angel är ett kraftfullt plug-in tillägg för MetaTrader plattformen som ger dig omfattande feedback på ditt nuvarande handelsbeteende. Den kan också träffsäkert indikera nuvarande marknadens volatilitet och sätta in ordentliga stopp-loss nivåer för villkor som sker på marknaden. Guardian Angel plug-in verktyget ska dock inte anses vara ett investmentråd eller en rekommendation för hur du ska göra när du fattar beslut. Det finns inga bevis som säger att Guardian Angel kan hjälpa dig tjäna mer pengar eller att den reducerar eller tar bort förluster. can help to achieve greater profits. Vi måste faktiskt understryka att det helt saknas bevis för att Guardian Angel gör det möjligt för handlare att uppnå några som helst resultat som är annorlunda än vad de skulle ha fått utan mjukvaran.

   
 • Är Guardian Angel användbar för avancerade handlare?

  Eftersom Guardian Angel analyserar affärer och tillhandahåller användbar feedback gällande riskhantering och handelsprestation och samtidigt ge dig värdefull statistic så kan det vara användbart för både nybörjare och erfarna handlare. Oavsett vilken nivå du befinner dig på så kan informationen du får från verktyget ge dig värdefull data som kan hjälpa dig fatta bättre beslut. Det gör dig också till en bättre handlare.

   
 • Ger Guardian Angel samma feedback för alla handlare?

  Guardian Angel är designad för att tillhandahålla unika resultat för varje handlare baserat på dennes egna affärer och handelsstil. Detta innebär att du inte bara får generisk feedback utan faktiskt får unik feedback efter dina behov. Dessutom kan du ställa in verktyget så att du enbart får feedback på det som du vill ha eller behöver. Guardian Angel är med andra ord ett par till ögon som håller koll på dina affärer. Även fast du inte helt kan förlita dig på det så kan det hjälpa dig fatta nödvändiga beslut.