AvaTrade Mobile App

DEN INNOVATIVA APPEN FÖR HANDLAREN SOM ÄR EN VISIONÄR

Connecta till globala marknader med live information och sociala trender att upptäcka nya handelsmöjligheter med en app som är intuitiv och användarvänlig

Börja handla

Handel på ett enkelt sätt

Njut av e smidig handelsupplevelse med en sofistikerad dashboard, helt komplett med ett upplägg av intuitiva managementverktyg, skarpa grafer, zooma för mer uppgifter och många fler hjälpsamma funktioner helt unika för denna app.

Med AvaTrade App så kommer din handel bli enklare än någonsin eftersom appen ger dig en steg-för-steg guide till hur du öppnar handel, feedback på din aktivitet och support när du behöver den. Hantera flera MT4-konton och växla mellan demo och riktiga konton, för att få all den data som du behöver till din handel medan du använder dina inloggningsuppgifter till ditt AvaTrade-konto.

Handla nu

Marknadstrender- exklusiv teknlogi för AvaTrade App

Bevaka marknadernas utveckling i realtid med denna fantastiska funktion som är ett snabbt sätt att bevaka sociala trender från AvaTrades livliga handelscommunity. Teknikens funktioner hjälper dig att få tillgång till kritisk finansiell information för skarpa analyser om vad som verkligen har betydelse idag.

För att hjälpa dig ta bättre och skarpare beslut så är alla dina handelsintrument sammanlänkade för att kunna visa dig insikter om vad andra handlare köper & säljer, handelsbeteende och visuell uppdaterad information.

Handla nu

Unika handelsfunktioner

Se din handel med ett ögonkast, skapa dina egna tittarlistor och se livepriser och grafer. Handla på mer än 250 instrument inkl världens främsta forexpar, varor, aktier, kryptovalutor och mer från din egen hand.

Ladda ner appen nu

Se hur AvaTrade App fungerar, titta på vår video

AvaTrade: Handla med förtroende

Säkra insättningar med en reguljär mäklare

Konkurrenskraftiga spreadar och swap priser

Utmärkt flerspråkig service och support

chatbot