Litecoin

litecoin trading

Handel med Litecoin-CFD:er

Litecoin har etablerat sig som den ledande utmanaren till Bitcoin och nu kan du handla denna spännande digitala valuta med AvaTrade.

När du handlar Litecoin-CFD:er med AvaTrade, så kan du gå lång eller kort (köpa eller sälja) direkt, så att du kan agera enligt den analys du gör oavsett om du är optimistisk eller cynisk om framtiden för digitala valutor.

  • Handla Litecoin med hävstång på
  • Välj mellan de kraftfulla plattformarna AvaTradeAct och MetaTrader 4
  • Handla var du än är med våra kostnadsfria appar för surfplattor och mobiler
  • Åtnjut säkerheten i handel med en reglerad mäklare
  • Få livesupport på ditt eget språk under marknadens handelstimmar

Handla Litecoin och Bitcoin hos AvaTrade och gör anspråk på en välkomstbonus på upp till 10 000 €/$.

Varför CFD:er är bäst för Litecoinhandel:

  • Säkerhet – Du behöver inte oroa dig för att dina Litecoins blir stulna. CFD:er är derivatprodukter. Dina potentiella vinster bygger på rörelsen i Litecoinpriset men inga Litecoins köps eller säljs i ditt namn
  • Enkelhet – Att köpa digitala valutor direkt kan vara komplicerat. Med AvaTrades CFD-handel är det lika enkelt som att välja Litecoins från en meny och klicka för att köpa eller sälja. Det är så lätt att du också kan göra det på din mobil eller surfplatta, precis som i Bitcoinhandel
  • Få hävstång upp till – Som ett finansiellt derivat kan du handla CFD:er med hävstång, vilket betyder att du kan öppna en stor position på marknaden
  • Diversifiera – Som en av världens ledande CFD-mäklare erbjuder AvaTrade ett brett utbud av CFD-produkter för dig att handla, allt från en och samma plattform

Börja handla Litecoin med AvaTrade idag och gör anspråk på din väkomstbonus.

Litecoin – Silver gentemot Bitcoins guld

Litecoin är en peer-to-peer, decentraliserad digital valuta (även känd som en kryptovaluta) baserad på Bitcoin-systemet. Skaparna av Litecoin försökte anpassa Bitcoin-modellen för att utveckla en mer stabil och effektiv valuta.

Det finns flera viktiga skillnader mellan Bitcoin och Litecoin, bland annat hur mynt “bryts”, säkerhetsrutiner och det totala antalet mynt avsedda att produceras.

2013 sköt Litecoins värde i höjden från mindre än 0,01 dollar till mer än 20 dollar. Kan Litecoin följa Bitcoins ledning och fortsätta stiga i värde?

När du handlar med AvaTrade så handlar du på prisförändringar av det digitala myntet och du köper alltså inte fysiskt det.
Den största ackumulerade positionsstorleken för Litecoin är $200000 i nominellt värde, mer information hittar du på vår sida om villkor och avgifter.