Trading Ethereum

Ethereum handel

Ethereum och Ethereum Classic

Ethereum visar sig vara en av de bästa teknlogiska investeringarna någonsin. Det skapades 2015 och sedan dess har den växt med över 1000 %. För att bättre förstå vad det är så är Ethereum ett öppet källkodsnätverk och mycket mera än bara en digital valuta.
Det digitala myntet Ethereum också känt som “ether” kan snabba på decentraliseringen av världsekonomin och har potential att påverka manga andra branscher. Ethereum backas upp av ett flertal olika Fortune 500 bolag som träffades 2016 för att diskutera och slå sig samman för att utveckla Ethereums nätverksteknologi. Ether-handelsmyntet kan vara flyktigt, vilket kan vara en tillgång för handlare.

Ethereum Classic är originalversionen av Ethereum blockchainet som den nyare versionen skapades ur. Denna nya version tog namnet Ethereum. Dessa blockchain är inte kompatibla och uppdateringar på en påverkar inte den andra. Dessa förändringar banade vägen för skapandet av det nya kryptomyntet med ett annat namn, liggare, pris och marknadstak.  AvaTrade är en branschledande mäklare med en av de bästa handelsvillkoren som finns att erbjuda, inkl. de lägsta crypto-spreadsen på marknaden.

Vad är Ethereum (ETH)

Ethereum skapades och introducerades till världen 2013 av Vitalik Buterin och gick live i juli 2015. Utvecklare letade efter ett sätt att skilja mellan Bitcoin-valutan och göra det mer exklusivt med egenskaper som stod ut på den egna marknaden.
De utvecklade en ny approach med en ny plattform och ett vanligare skriptspråk. Denna mjukvara gör det möjligt för användare att köra vilket program som helst och det gör Ethereum blockchain-processen och apparna mycket mer effektivare än förut. Med Ethereum så kan utvecklare bygga en ny typ av mjukvara kallad för ”decentraliserad applikation”. Denna kodteknologi är inte kontrollerad av någon individ eller centralt system.

Fördelar med att handla Ethereum and Ethereum Classic med AvaTrade

Handel med Ethereum och Ethereum Classic med AvaTrade kan vara fördelaktigt på sätt som vanlig handel med kryptovalutor inte erbjuder.

 • Shortförsäljning, “Sälj högt och köp lågt” definierar shortförsäljning och detta möjliggör handlare att handla och utnyttja när marknaden är nere och sedan vända det till vinst när det vänder. Med andra ord så är shortförsäljning drivet av tron att prisindexet kommer gå neråt vilket gör att man kan köpa till ett lägre pris för att gå med vinst.
 • utlåningsgrad, är en fördel från mäklaren till en handlare. Detta gör att du kan öppna en mycket större position med ett minimum av investering. Utlåningsgrad kan förstora dina potentiella vinster, men kan också förstora dina förluster på samma sätt.
 • Autohandel, är ett program som skapar automatiska ordrar och skickar dem till en marknadsväxel. Dessa system kan utföra repetitiva uppgifter med hög hastighet. Den kan också erbjuda social kopiering eller spegla ställningar av erfarna handlare som har en historia av succé.

Handel med AvaTrade innebär att en plånbok inte krävs av handlaren eftersom all vår handel sker genom vår säkra SSL online handelsplattform. Detta är en stor fördel när det gäller att undvika potentiella hackare eller stölder.
När du handlar med AvaTrade så spekulerar du på prisförändringarna av det digitala myntet och du köper inte fysiskt det.

Varför skall du handla krypto-CFDs med AvaTrade?

 • Kompromisslös säkerhet– med sex reglerande myndigheter och segregerade konton så är dina pengar skyddade hela tiden.
 • Många kryptos att välja mellanhandla på en rad olika kryptos tillgängliga på våra handelsplattformar.
 • Inga dolda avgiftervi erbjuder noll i avgifter och inga bankavgifter på överföringar.
 • Krypto sover aldrig- AvaTrade är en av få mäklare som erbjuder dygnet-runt service och support på 14 språk.
 • Generös utlåningsrätt- öka ditt ursprungliga kapital med generös utlåningsrätt och få betydligt mer exponering till handel än ditt kontosaldo. Upp till 2:1 (för EU-invånare) och 25:1 (för icke-EU-invånare).
 • Begränsa din risk– du kan ställa in i förväg vinst och förlustnivåer genom att använda stop losses eller ta vinst ordrar när du handlar. Bestäm det maximala beloppet som du är beredd att riskera när du spekulerar på priset eller så ställer du in ett pris som du vill ta vinst vid. Framtida ordrar som Buy Stops och Buy Limits finns också tillgängliga.
 • Handla kryptos mot Fiat valutor– olikt många andra börser därute som begränsar sina kunder att bara handla krypto mot krypto så kan våra kunder handla Fiat valutor (USD, EUR, JPY etc.) också.

Ethereum Teknologi

 • The app can never be turned off
 • Applications are protected against fraud and hackers due to the secured cryptography
 • It cannot be censored, since the apps are based on the principle of a group decision making process
 • A third party cannot make changes to any of the data
 • Ethereum has more applications than Bitcoin

Mistwebbläsare är gränssnittet och den digitala plånboken för Ethereum användare. Med den kan folk spara, handla och använda sina kontrakt. Mist och MetaMask (en annan browser) gör blockchain baserade applikationer lättare att tillgå.
Ethereum går framåt med dess användarvänliga platform som möjliggör att folk kan använda blockchain-teknologin.
Handla Ethereum CFDs (Contracts for Difference) med AvaTrade och dra nytta av genomgående marknadsanalyser som vi erbjuder på Sharp Trader, vår utbildningssajt, där du kan hitta dagliga nyheter och många andra nyttiga verktyg.

Ethereum pris och marknadsfaktorer

Man har märkt att Ethereum kan vara betydligt mer än en digital tillgång. Dess värde ligger i det kraftfulla blockchain programmeringsspråket som kallas för Solidity. Dess mål är något helt annat än alla andra mynt. Med dess ökande applikationer så är det ett uppsving i efterfrågan från utvecklare efter ”Ether”
Priset på Ethereum har ökat nyligen och har nått rekordnivåer. Bitcoin har också ökat och när det händer så boostas investerares begär efter andra kryptovalutor där vinst kan nås. Eftersom Ethereum och Bitcoin inte tävlar så kan båda vinna när den ena går upp.

Slumpartade händelser kan påverka priset på ether så att den går upp eller ner som t.ex. flashkraschen på Ethereums generella värde som hände i juni 2017. Ethereum nyheten och kraschen ägde rum på mycket kort tid, inom några sekunder efter at ten stor försäljning påverkade andra handlare att likvidera sin digitala valuta. Dock så köpte datoralgoritmerna inom några sekunder igen och priset återhämtade sig. Som du kan se så är flyktigheten som sådan att digitala valutors pris påverkas inom sekunder. Både allmänheten och investerare hade samma frågor när detta hände för att kunna läsa av hur det kan ske och över vilken tidslinje. Vilken stark prisökning kan i slutändan leda till en prisförändring på vilken marknad som helst, generellt sett. Styrkan kan dock sänkas vid en viss tidpunkt.

30 stora banker, techjättar och andra organisationer inkl. J.P. Morgan Chase, Microsoft och Intel går samman för att bygga affärsverksamheter som är redo för mjukvaran bakom Ethereum. Dess egenskap att kunna spara och utföra transaktioner utan ett behov av en mellanhand är vad som gör denna blockchain-teknologi mer populär bland företag.

Ethereumhandel

Handelsvillkor hos AvaTrade:

 • Konkurrenskraftiga spreadar
 • Minimum Handelsstorlek 1
 • Utlåningsgrad upp till
 • Handelstimmar 24/7
 • MT4 Symbol ETH**
 • Marginal 50%

Vanliga frågor och svar om handel med Ethereum

 • Vilka utmaningar väntar Ethereum-nätverket?

  Ethereum är efter Bitcoin den mest kapitaliserade och efterfrågade digitala valutan. Vissa utmaningar finns dock kvar. 2% – 5% av Ethereums överföringar på decentraliserade börser misslyckas på grund av otillräckliga bränslepriser eller slippage. Andra problem som kvarstår är nätverkets oförmåga att skala effektivt nog för att möta efterfrågan. Utmaningen med skalbarheten beror främst på medfödda egenskaper inom ETH mining. Med 7-15 TPS (transaktioner per sekund) jämfört med Visas 45000 TPS, så är det helt klart uppenbart att mycket jobb återstår. Möjliga lösningar innefattar statliga kanaler, vässande och plasma, men fördjupande studier av dessa krävs först.

   
 • Hur kommer EIP-1559 påverka efterfrågan på Ethereum?

  Ethereums uppgradering till Ethereum 2.0 också känt som EIP-1559 representerar en översyn av den avgiftsfria digitala valutan. Avgiften betalas inte längre till gruvarbetarna utan till nätverket. Det nya systemet kan leda till en minskning av tillgången på valutan. Vitalik Buterin, medgrundare av Ethereum skojade att om tillgången på kryptovalutan minskar så gör det detta Ethereum ultrasäkra pengar? Den nya uppgraderingen av nätverket har godkänts av utvecklarna och detta kan leda till att tillgången på Ethereum sjunker och att priset går upp. EIP-1559 (Ethereum Improvement Proposal 1559) packades med London hard forken.

   
 • Skall jag använda hävstång när jag handlar Ethereum?

  På de nuvarande prisnivåerna så är Ethereum faktiskt utom räckhåll för de flesta handlare. För en sydafrikansk handlare för att ta ett exempel så kan kostnaderna för Ethereum CFDs snabbt sticka iväg. Som tur är så finns det hävstång med upp till 20:1 för vissa handlare. Så länge du gör din research och noga håller koll på dina pengar så kan hävstång faktiskt vara lönsamt. Volatiliteten av kryptos är dock alltid viktigt att ha koll på när du handlar med derivata. Eftersom CFD-priset beror på priset av Ethereum, så kan hävstång både förstora dina vinster, men också dina förluster.

   

Ser du en handelsmöjlighet?