Bitcoin Cash

Bitcoin Cash

Vad är Bitcoin Cash

Bitcoin Cash skapades av Bitcoin hard forken, 1 augusti 2017 och gjorde en ny version av blockkedjan med andra regler. Bitcoin Cash skapades som ett resultat av motverkandet av ett förlängt problem med Bitcoins skalbarhet. Den fungerar genom att byta från huvudblockkedjan i Bitcoin till en ny version och mjukvaran har nu kapacitet för ett större antal transaktioner (exakt 8 MB).

Så här handlar du Bitcoin Cash CFDs i 4 enkla steg

 1. Öppna ett handelskonto med AvaTrade
 2. Sätt in pengar på kontot
 3. Fyll i det belopp du vill investera
 4. KÖP (gå lång) eller SÄLJ (gå kort) Bitcoin Cash

Varför skall du handla krypto-CFDs med AvaTrade?

 • Kompromisslös säkerhet– med sex reglerande myndigheter och segregerade konton så är dina pengar skyddade hela tiden.
 • Många kryptos att välja mellan– handla på en rad olika kryptos tillgängliga på våra handelsplattformar.
 • Inga dolda avgifter– vi erbjuder noll i avgifter och inga bankavgifter på överföringar.
 • Krypto sover aldrig- AvaTrade är en av få mäklare som erbjuder dygnet-runt service och support på 14 språk.
 • Generös utlåningsrätt- öka ditt ursprungliga kapital med generös utlåningsrätt och få betydligt mer exponering till handel än ditt kontosaldo. Upp till 2:1 (för EU-invånare) och 25:1 (för icke-EU-invånare).
 • Begränsa din risk– du kan ställa in i förväg vinst och förlustnivåer genom att använda stop losses eller ta vinst ordrar när du handlar. Bestäm det maximala beloppet som du är beredd att riskera när du spekulerar på priset eller så ställer du in ett pris som du vill ta vinst vid. Framtida ordrar som Buy Stops och Buy Limits finns också tillgängliga.
 • Handla kryptos mot Fiat valutor– olikt många andra börser därute som begränsar sina kunder att bara handla krypto mot krypto så kan våra kunder handla Fiat valutor (USD, EUR, JPY etc.) också.

Bitcoin Cash på marknaderna

Sedan den nya kryptovalutan lanserades så har den mer än fördubblat i värde från det ursprungliga Bitcoin Cash priset på $300 till över $600. Investerare undrar om detta kan kallas ”den nya kungen av kryptovalutor”.

Men Bitcoin Cash kom igång långsamt i början. Om det inte var för att Bitcoin Cash brytalgoritmen som blåste liv i det nya instrumentet så hade den inte ansetts vara attraktiv nog för vinstsökande datorbrytare.

Så fort som finansmarknaderna fick nys om denna uppgång och hastigheten som ”blocken” tillverkades i (känt som hash rate), så började handlare och investerare bjuda upp BCH-priset, därav förklaringen till dess ökade popularitet.

5 fakta du bör känna till om Bitcoin Cash

 1. Skapades från hard forken i Bitcoin och förväntas ha snabbare reaktioner till transaktioner. Bitcoin Cash forken jände på block 478559.
 2. Trots anledningarna till dess skapande och ursprunget så räknas BCH-myntet som ett altcoin för tillfället. Det är inte Bitcoin och har ingen direkt koppling med Bitcoins värde.
 3. Med det sagt så är Bitcoin Cash sin egen valuta och är användbar eftersom den fungerar precis som Bitcoin, bara snabbare pga ökningen i storleken på dess block.
 4. När hard forken hände så hade myntet inget värde alls och investerar kunde få ”gratis mynt”- från delningen av Bitcoin. I detta fall så fick Bitcoin Cash se stora förändringar på marknaden och lyckades säkra sin plats inom ”toppmyntens” lista räknat på marknads tak i november 2017.
 5. Investerare har spekulerat att Bitcoin Cash enbart skapades för att höga avgifter och långsamma transaktioner skulle förstöra Bitcoin, inte för att Bitcoin var på väg att nå dess maximala output av blocks.

Varför skall du handla Bitcoin Cash med AvaTrade

 • Vi erbjuder handel med Bitcoin Cash CFD med upp till i utlåningsrätt
 • Du kan börja handla Bitcoin Cash från så lite som
 • Handel med det flyktiga BCH-myntet är ett perfekt tillägg till vilken finansiellhandelsportfölj som helst
 • AvaTrader erbjuder handel på Bitcoin Cash dygnet runt för din komfort
 • Du kan SÄLJA Bitcoin Cash (gå kort) och potentiellt gå med vinst även när Bitcoin Cash-priset är på väg ner
 • Njut av kundsupport dygnet runt på ditt språk
 • AvaTrade erbjuder noll i provision på Bitcoin Cash-handel och inga bankavgifter på transaktioner
 • Ingen exponering till hackning eller stöld pga att du faktiskt inte köper eller säljer kryptovalutan
 • AvaTrade är reglerat i 5 världsdelar
 • Utför handel med bara 3 klick, fritt från den komplexa kryptoköp-processen

Vi finns här för att hjälpa dig handla Bitcoin Cash

AvaTrade erbjuder dig möjligheten att KÖPA (gå lång) eller SÄLJA (gå kort) på all din Bitcoin Cash handel. Denna service finns för dig 24/7 så att du kan använda de strategier du föredrar oavsett hur valutan rör sig.

Vi uppmuntrar dig att lära dig mer om Bitcoin Cash-handel genom att besöka vår sida om handelsvillkor & avgifter..
OBS! Kryptovalutors marknaders höga flyktighet erbjuder oändliga handelsmöjligheter.

På grund av prisflyktighet så kan vissa kryptopar stängas av och/eller tas bort från våra handelsplattformar periodvis.

När du handlar med AvaTrade så handlar du på prisförändringar av det digitala myntet och du köper alltså inte fysiskt det.
Den största ackumulerade positionsstorleken för Bitcoin Cash är $200000 i nominellt värde, mer information hittar du på vår sida om villkor och avgifte.