Välj AvaTrade som din nätmäklare

Why Avatrade

Valutamäklare som levererar

AvaTrade – leder vägen i onlinehandel

Sedan starten 2006 har AvaTrade skapat sig ett rykte som ledare inom online-handelsrevolutionen genom att tillhandahålla en tillförlitlig, användarorienterad handelsmiljö byggd på de mest avancerade plattformarna och uppbackad av starka finansiella institutioner.

Resultatet talar för sig själv – AvaTrade har för tillfället 200 000 registrerade handlare över hela världen, som gör mer än 2 miljoner affärer varje månad.

Som en AvaTrade-kund kan du räkna med att få valmöjligheterna, supporten

Därför väljer fler användare AvaTrade som sin nätmäklare

  • Över 200 instrument att handla, inklusive råvaror, index & aktier
  • Handel på stationär dator, surfplatta, mobil och webbplattform med AvaTradeAct & MetaTrader 4
  • Ett brett utbud av automatiserade handelsplattformar och EA- & MQL5-kompatibilitet
  • Fasta & rörliga speadkonton, med spreads som börjar från 0,9 pips
  • Kundernas pengar hålls i separata konton för ökad säkerhet
  • Helt reglerad i Europa, Australien, Japan, Brittiska Jungfruöarna och Sydafrika

Börja handla hos AvaTrade idag och få en välkomstbonus på upp till 10 000 $/€ eller prova någon av våra handelsplattformar riskfritt med vårt 21-dagars demokonto.

 

Valmöjligheter

Vi är hängivna att ständigt förbättra och utöka vårt produktutbud. AvaTrade var bland de första valutamäklarna som introducerade CFD-handel med råvaror, index och aktier. De var också före i utvecklingen att introducera digitalvalutahandel, genom att ge vanliga detaljhandlare tillgång till de lukrativa Bitcoin- och Litecoin-marknaderna.

Som AvaTrade-kund kan du också dra nytta av valet av flera handelsplattformar och flera sätt att handla. Vi erbjuder två manuella handelsplattformar, Metatrader 4 och AvaTradeAct, med fullt mobilt handelsstöd . Du kan också välja från en mängd olika automatiserade handelsplattformar, inklusive Mirror Trader och Zulu Trade.

Support

Vårt prisbelönade supportteam finns tillgängligt via telefon, e-post och chatt, så att du alltid har någon att prata med – på ditt språk – närhelst marknaderna är öppna.

Vi ger även support genom fortlöpande utbildning så att du kan fortsätta att förbättra dina handelsfärdigheter och lära sig nya koncept med exklusiva gratis videor, artiklar, e-böcker och dagliga marknadsanalyser.

Säkerhet

Vi tror att en trygg och säker handelsmiljö är avgörande för din framgång på marknaderna. Som en AvaTrade-kund kommer du att hitta den komfort och trygghet som följer då man handlar med en etablerad mäklare i en officiellt reglerad miljö.

AvaTrade är licensierat som en reglerad mäklare i EU, Japan, Australien och Brittiska Jungfruöarna. På så sätt är vi föremål för stränga efterlevnadskrav på hur vi hanterar kundernas pengar, säkerhet och finansiell rapportering.

Du kan läsa mer om våra licenser och regler här.

För att lära dig mer om hur vi garanterar säkerheten för dina handelsmedel, klicka här.

Gå med hos AvaTrade idag och få en välkomstbonus på upp till 10 000 $/€!