Automatiserad handel

Den automatiserade handeln, även känd som social handel, social trading eller copy trading, växer ständigt i popularitet. Vi på AvaTrade är måna om att erbjuda flera olika marknadsledande automatiserade handelsplattformar, så att du kan välja det som passar dig bäst.

Läs mer om plattformarna nedan och öppna gärna ett gratis demokonto för att testa dig fram. Prata gärna med vår support om du har frågor om automatiserad handel.

Använd AvaTrades nya och avancerade auto-handelsalgoritm som möjliggör över 1 miljard strategier till kunderna på alla nivåer. Det automatiska handelsverktyget är designat för handelsplattformen AvaTrader och är flexibelt och inställningsbart för varje kund baserat på att den lär sig på de frågor handlaren ställer. På detta sätt lär det sig handlarens preferenser och vad den behöver.
Läs mer
Mirror Trader är en kraftfull och flexibel automatiserad handelsplattform som låter dig kopiera erfarna handlares positioner från hela världen även när du inte är vid datorn.
Programvaran låter dig avgöra hur mycket egen kontroll du vill ha med möjlighet till automatiserad, halv-automatiserad och manuell handel.
Läs mer
ZuluTrade
ZuluTrade är en av de mest populära handelsplattformarna idag. ZuluTrade kopierar erfarna handlarnas rekommendationer och verkställer automatiskt affärerna på ditt AvaTrade-konto. Välj vilket program eller vilka experter som passar dig bäst.
Läs mer
MQL5
Automatisera din handel från Ava MetaTrader 4 handelsterminal med MQL5-signaltjänsten. Det tar bara några minuter att ställa in ditt konto gratis och börja prenumerera på auto-handel-signaler. MQL5 gör det enkelt att kopiera affärer från tusentals signal-leverantörer från hela världen.
Läs mer
API-Handel
Om du har ditt eget handelssystem, kan du genomföra handel via AvaTradeAct genom ditt API-gränssnitt.
Läs mer