Automatiserad handel

Den automatiserade handeln, även känd som social handel, social trading eller copy trading, växer ständigt i popularitet. Vi på AvaTrade är måna om att erbjuda flera olika marknadsledande automatiserade handelsplattformar, så att du kan välja det som passar dig bäst.

Läs mer om plattformarna nedan och öppna gärna ett gratis demokonto för att testa dig fram. Prata gärna med vår support om du har frågor om automatiserad handel.

Mirror Trader är en kraftfull och flexibel automatiserad handelsplattform som låter dig kopiera erfarna handlares positioner från hela världen även när du inte är vid datorn.
Programvaran låter dig avgöra hur mycket egen kontroll du vill ha med möjlighet till automatiserad, halv-automatiserad och manuell handel.
Läs mer
MQL5
Automatisera din handel från Ava MetaTrader 4 handelsterminal med MQL5-signaltjänsten. Det tar bara några minuter att ställa in ditt konto gratis och börja prenumerera på auto-handel-signaler. MQL5 gör det enkelt att kopiera affärer från tusentals signal-leverantörer från hela världen.
Läs mer
ZuluTrade
ZuluTrade är en av de mest populära handelsplattformarna idag. ZuluTrade kopierar erfarna handlarnas rekommendationer och verkställer automatiskt affärerna på ditt AvaTrade-konto. Välj vilket program eller vilka experter som passar dig bäst.
Läs mer
API-Handel
Om du har ditt eget handelssystem, kan du genomföra handel via AvaTrader genom ditt API-gränssnitt.
Läs mer