Optionshandel med AvaOptions

optionshandel med valutaoptioner

Handla valutaoptioner med AvaTrade

Ta din handelsstrategi till nästa nivå med AvaTrades banbrytande handelsplattform för valutaoptioner. AvaOptions är den första verkligt tillgängliga online-plattformen för optionshandel med Vanilla-köp och sälj.

AvaOptions öppnar upp nya sätt att handla optioner som helt enkelt inte är möjliga med valutaspot. Oavsett om du vill skydda dina öppna valutaspot-positioner eller dra nytta av potentialen för obegränsad vinst med begränsad risk, ger AvaOptions dig alla verktyg du behöver.

Plattformen är intuitiv och kraftfull och låter dig handla det fulla utbudet av Vanilla-optioner tillsammans med dina spot-positioner. Du kan handla över 30 valutapar med många olika utlöpstider och med ett sortiment av kraftfulla, men ändå användarvänliga, verktyg som hjälper dig att vässa dina strategier för optionshandel.

AvaOptions huvudegenskaper

Fullständig plattform Handla alla kombinationer av valuta-spot, köp och sälj på en och samma plattform för att bygga din optimala portfölj.
Utbud av utlöpsdatum Vi erbjuder ett komplett utbud av optionsutlöpsdatum på över 30 valutapar, från så kort tid som en dag till så länge som ett år.
Strategi-optimering Designa din handelsstrategi på ett sätt som reflekterar din egen syn på marknaden och balansera det med din riskbenägenhet.
Riskhanterare Analysera netto-risken i din portfölj med vår unika rikshanterare och utforska visuellt hur olika affärer kommer att påverka din position före verkställandet.

Vad är optionshandel?

Köpoptioner innebär rätten att köpa och säljoptioner rätten att sälja en underliggande tillgång på ett förutbestämt datum vid ett visst pris. Med AvaOptions kan du köpa optioner och på förhand känna till det värsta utfallet, eller tjäna inkomst på handeln genom att sälja optioner.

Genom att kombinera de olika optionstyperna kan du skapa detaljerade strategier som verkligen matchar din syn på handeln.

Optioner utgör ett kraftfullt sätt att handla. I själva verket har aktieoptionshandeln blivit allt populärare och på valutamarknaden står optionshandeln för mer än 10% av den totala handelsvolymen.

AvaOptions erbjuder näthandlaren kompletta verktyg och möjligheter till optionshandel för första gången:

 • Upptäck nya sätt att handla som inte är möjliga med valutaspots
 • Njut av obegränsade potentiella vinster medan du begränsar dina risker
 • Kombinera köp-och-säljoptioner för att skapa smartare strategier
 • Återsäkra dina spot-positioner och balansera din portfölj

AvaTrade – Handla hos den bästa optionsmäklaren

Handla valutaoptioner med AvaTrade för ett antal stora fördelar:

 • Optioner på mer än 30 populära valutapar
 • Spot och optioner på samma konto för maximal effektivitet
 • 5-dagarshandel dygnet runt på spot och optioner
 • Gratis 21-dagars demokonto på AvaOptions
 • Historiska diagram
 • Live kundsupport på ditt språk
 • Handla med en erfaren prisbelönad onlinemäklare.

Upptäck fördelarna med valutaoptioner

Optionshandel på nätet är på väg att förändra valutahandeln för all framtid. Prova vårt 21-dagars demokonto och upptäck hur AvaOptions kommer att förändra sättet du handlar.

Om du har några frågor om att öppna ett AvaTrade-konto, vänligen prata med en medlem i vårt kundsupportteam.