Om AvaTrade

Su AvaTrade

AvaTrade har varit en innovativ föregångare inom online-handel sedan 2006. Företaget bildades genom en gemensam insats av finansiella yrkesmän och experter på webb-handel med målet att förbättra detaljhandlares online-erfarenhet.

Vår vision

AvaTrade har åtagit sig att skapa möjligheter för människor att investera och handla, utan bekymmer, i en innovativ och pålitlig miljö; med stöd av den bästa personliga servicen och kompromisslös integritet.

Våra värderingar

AvaTrade är dedikerat till en värdegrund som definierar våra relationer med kunder och samarbetspartners, och som vägleder varje beslut vi tar.

  • Integritet och rättvisa
  • Kundservice framför allt
  • Kompromisslös självutvärdering
  • Konstant innovation

Bakgrund

Inom några få år har AvaTrade expanderat enormt, med över tjugo tusen registrerade kunder globalt som utför mer än två miljoner affärer per månad. Företagets totala handelsvolymer ligger på mer än 60 miljarder dollar per månad.

AvaTrades användarorienterade perspektiv, i kombination med stark finansiell uppbackning, är unik när det gäller online-handel. Från dess 24-timmars flerspråkiga support till sitt breda utbud av plattformar och tjänster har AvaTrade skapat den optimala handelsmiljön för varje nivå av handlare. AvaTrades breda verksamhetsområde omfattar ett fullt spektrum av handelsinstrument, inklusive valutor, aktier, råvaror och index.

Ava är ett multinationellt företag med regionala kontor och försäljningscentrum i Paris, Dublin, Milano, Tokyo och Sydney. Företagets administrativa huvudkontor ligger i Dublin, Ireland.

Oavsett om du är en erfaren handlare eller en nybörjare förser AvaTrades anpassningsbara handelsplattformar och tjänster dig med rätt balans av enkelhet och elegans. Det är inte konstigt att Ava har erhållt nio branschutmärkelser sedan 2009.

Vi bjuder dig att gå med tusentals handlare och affiliates som valt AvaTrade som sin föredragna handelsportal. Klicka här för att börja.

Våra kontor runt om i världen

AvaTrade
Financial Centre

Five Lamps Place
Amiens Street, Dublin 1
Ireland
Italy
Via Torino 2
20123 Milano
Japan
Minatoku
Akasaka 2-18-1

Tokyo
China
Sanlitun SOHO, North Road of Workers Stadium Chaoyang District
Beijing
France
29 rue de Bassano
75 008
Paris
Australia
Level 13
2 park street

Sydney NSW 2000
Mongolia
Gazar Business
Center #205
Bayangol District

Ulaanbaatar
Nigeria
G56 Opebi Road
Opebi, Lagos

Meridian House
Spain
Calle López de
Hoyos 35, Planta 1

Madrid