Handla Bitcoin

bitcoin

Bitcoinhandel genom CFD:er

Bitcoinhandel har blivit ett hett samtalsämne och nu kan du hos AvaTrade handla med Bitcoin, denna högvolatila valuta, mot den amerikanska dollarn dygnet runt, fem dagar i veckan på MetaTrader 4 och AvaTradeAct.

  • Börja handla Bitcoin med bara 100 dollar eller euro
  • Handla Bitcoin-CFD med hävstång på upp till 20:1
  • Bitcoinmarknaden är öppen dygnet runt, 5 dagar i veckan
  • Köp och sälj direkt med en enda knapptryckning på MT4 och AvaTradeAct
  • Få livesupport när du behöver det – på ditt språk
  • Njut av sinnesron som följer av att handla med en reglerad mäklare

Börja handla Bitcoin och andra digitala valutor hos AvaTrade och få en välkomstbonus på upp till 10 000 €/$.

 

Bitcoin – den digitala framtidsvalutan

Bitcoin skapades 2009 som ett anonymt och säkert sätt att utbyta pengar på nätet. Det är en elektronisk valuta som är helt decentraliserad – den är inte uppbackad av någon regering eller annan central myndighet – och präglas och byts ut helt inom ett väldigt användarnätverk.

Vem som helst med en internetuppkoppling kan direkt skicka och ta emot Bitcoins helt privat utan några transaktionsavgifter.

Nya Bitcoins skapas genom mycket tidskrävande databaserade algoritmer som begränsar takten med vilken de släpps på marknaden. Den totala mängden Bitcoins som någonsin kommer att emitteras är 21 miljoner – vilket gör den till en begränsad råvara, likt guld och olja.

Till följd av dess innovativa struktur, samt den hype som omger den, är Bitcoin extremt volatil, vilket gör den till en utmärkt valuta att lägga till i din portfölj.

Med AvaTrade kan du genom CFD-handel omedelbart gå lång (köpa) eller kort (sälja), 24 timmar om dygnet under handelsveckan, vilket ger dig möjligheten att handla enligt din egen syn på marknaden oavsett åt vilket håll valutan går, precis som inom Forex Trading.

Den största ackumulerade ställningen för Bitcoin är 100 BTCUSD (10 LOTS)

Du kan få mer information om vårt Bitcoin-erbjudande genom att besöka vår handelsvillkorssida.

Få en registreringsbonus på upp till 10 000 euro/dollar när du börjar handla Bitcoin-CFD:er med AvaTrade.