Trading Central

Kom igång på marknaderna med Trading Central och AvaTrade

2020 så påbörjade vi ett samarbete med Trading Central och började där erbjuda våra kunder prisbelönade produkter som marknadsinsikter och underrättelser. Vi har gjort dessa produkter tillgängliga via våra gränssnitt (WebTrader och AvaTradeApp) och via notiser (SMS/e-post/push).

Kärnan i att kunna behålla våra kunder beror på att de är framgångsrika. Erfarenheten visar att för att en handlare ska kunna bli bättre så måste denne göra några saker. För det första öva, för det andra utbilda sig och för det tredje få insikt om marknaderna. Det är här som Trading Central kommer in i bilden.

Visste du att:

 • Data* visar att hela 82 % av investerare förlitar sig på teknisk analys för att kunna fatta sina beslut.
 • 68 % av investerare bekräftar att de vill ha fler tekniska analysstrategier och oberoende rekommendationer.
 • 58 % vill ha mer utbildning i hur man använder teknisk analys och strategier.

Vi hoppas att med partnerskapet med Trading Central att vi kan se till att ovanstående behov möts såväl so matt ge extra mervärde till våra kunder

*Statistik kommer från Investor Trends, Online Trader’s Behaviour Study.

Ta teknisk analys till en ny nivå

Våra kunder kan vara mer självsäkra och fatta bättre beslut som bygger på riktiga handelsplaner som skapas av expertanalytikerna på Trading Central. Verktyget är en kombination av de smartaste personerna och de automatiserade algoritmerna. Produkten erbjuder mönsterigenkänning för att kunna trigga mycket potentiella handelsidéer. Det här kollas sedan noga igenom av analytikerna innan handlarna får se dem. Få vårt dagliga nyhetsbrev om strategi direkt till din inbox. Detta kan hjälpa dig att komma igång med din handel direkt.  Nyhetsbrevet kombinerar teknisk och grundläggande research och du kan se den direkt på din mobil. De ger dig en riktning om hur det kan gå och är en bra väg om du vill göra din egen research och hitta stora möjligheter. Nyheter i kortform varje morgon ger dig en snabb titt på marknaden. Det är ett perfekt sätt att börja dagen på med alla de viktigaste nyheterna sammanfattade för dig.

Integration med handelsplattformar

Du kan enkelt lägga till analytiker synens indikator på dina MT4/MT5 handelsgrafer för att generera dina egna affärssetups. Handelssignalerna innefattar nyckelprisnivåer och guidning till graferna för dina mest aktivt handlade instrument. 

Anpassade candlesticks ger dig möjligheten att lägga över 16 candlestick mönster på dina MT4/MT5 grafer. Detta kommer hjälpa dig att indikera relevanta mönster i realtid.

Anpassade Divergence Convergence indikatorer bygger på MACD indikatorn och ger dig en serie av in-och utgångspunkter med både snabba & långsamma indikatorer och råa och mjuka signallinjer för att sålla bort de mest överdrivna signalerna.

Lär dig medan du handlar

Få handelsidéer som är skräddarsydda för dig i realtid. Välj de valutapar som du gillar att handla på och få björniga och tjuriga investeringsidéer live. Dessa bygger både på grundläggande och teknisk analys och stöds av strategier som testats. Kolla hur din affärsidé presterar över tid och öppna en affär direkt från dashboarden.

Följ marknadens buzz

Felix den smarta algoritmen spårar och övervakar 7000 ledande mediakällor för att se vilka nyheter som är viktiga just nu. Algoritmen visar nyheter som sätter den finansiella agendan och visar den i realtid som visuella bubblor (ju större bubbla, desto större nyhet). Du har också valet att skapa din egen buzz lista för att följa tillgångar som är viktiga för dig och helt enkelt skippa resten.

Lär dig från gårdagen så att du är förberedd för framtiden

Den ekonomiska kalendern gör att du håller dig på toppen när det gäller viktiga nyheter som rör alla tillgångar. Övervaka ekonomiska händelser och datasläpp, förstå inverkan på relevanta tillgångar och agera direkt på indikatorn genom att handla på den omedelbart.

Du kan filtrera för ekonomiska händelser i 38 länder genom både för hur viktigt det är samt för landet och dessutom kan du spåra varje händelse live såväl som se hur liknande händelser påverkade tillgången historiskt.

 • FX-grafer knutna till ekonomiska händelser:
  Få tillgång till fler än 115 FX grafer som är länkade till de relevanta ekonomiska händelserna och övervaka tillgångarna i realtid så du snabbt kan fatta beslut när det krävs.
 • Historisk prestanda:
  Se “prognosen” och det “faktiska” värdet för de senaste 5 åren, vilket kan hjälpa dig att förstå den historiska trenden och hur den påverkar valutan.

Varför Trading Central?

Trading Central har hjälpt handlare sedan 1999 genom att ge dem fler möjligheter till affärer genom att skapa handelssignaler och analysrekommendationer. De hjälper dig lära dig mer om finansmarknaderna så att du kan agera med bra info i grunden när du fattar dina beslut. Det hjälper dig också med riskhantering och erbjuder 24-timmars bevakning på 85 olika marknader inklusive aktier, index, valutapar, optioner och obligationer.

Analytikerna på Trading Central  har många följare från hela världen och anses vara exporter av många medier. De citeras ofta i medier som t.ex. Thomson Reuters, Bloomberg och Dow Jones som exporter. De jobbar ihop med automatiska datoralgoritmer för att hitta exakta prisrörelser så att du ska kunna fatta ett bra beslut. 

Trading Central har numera sex kontor i flera finansiella nav i hela världen. De levererar tjänster till över 180 mäklare i mer än 50 länder. Nu är det din tur att testa Trading Central! Ladda ner tillägget och använda Trading Centrals funktioner på AvaTrades MetaTrader 4 eller MetaTrader 5 idag!

Vanliga frågor och svar om Trading Central

 • Är Trading Central en pålitlig tjänst?

  Trading Central har sedan 1999 tillhandahållit sina tjänster till den finansiella community och det är en av de bästa tjänsterna som finns. Som en tredje-parts källa så är informationen och analysen du får från dem överlägsen och pålitlig. Dessutom är den kvalitetssäkrad från tre oberoende research tjänstleverantörer: Investorside Research, Euro IRP och Asia IRP. Trading Central är också reggad som en investeringsrådgivare vid the U.S. Securities and Exchange Commission, och the Hong Kong Securities and Futures Commission. Få tredje-parts källor är så pass pålitliga som Trading Central.

   
 • Hur mycket kostar det att använda Trading Central?

  Tack vare partnerskapet mellan AvaTrade och Trading Central så betalar du ingenting alls. Trading Central jobbar bara med professionella mäklare så tyvärr kan du inte betala för den om du ens ville. Vi tror dock på att kostanden vi betalar för tjänsten ger mervärde för våra kunder. Se det som en present från oss till dig som kommer löna sig så länge som du handlar med oss.

   
 • Vad är “forex Featured Ideas” från Trading Central?

  Verktyget “Featured Ideas” från Trading Central ger handlare förslag från potentiella intradags affärer. Featured Trades ger dig upp till 10 affärsidéer och dessutom en detaljerad förklaring till varför just den affären togs med. Du kan skräddarsy dina egna in och utgångspunkter genom att använda Trading Centrals prisbelönade tekniska analys och de skräddarsydda alternativen från dem. Denna fantastiska funktion är inkluderad med verktyget som också hjälper handlare att lära sig mer om teknisk analys och hur mönster kan utvecklas på grafer i respons på prisrörelser på tillgångar.