AutoChartist

autochartistAutochartist är ett prisbelönt automatiserat tekniskt analysverktyg som används på handelsplattformen MetaTrader 4 och som identifierar handelsmöjligheter på hundratals finansiella instrument.

Med dess kontinuerliga skanning av intra-dagsmarknaderna använder verktyget Autochartist avancerade identifieringsmotor för att identifiera de starkaste potentiella handelsmöjligheterna och förutsäga framtida prisrörelser.

Se denna video för att lära dig mer om Autochartist

Autochartists nyckelfunktioner
Chart pattern recognitionIdentifiering av diagrammönster Identifierar diagrammönster för alla typer, både nya och genomförda, med en mönsterkvalitetsindikator för att hjälpa dig att fatta rätt beslut.
Fibonacci pattern recognitionIdentifiering av Fibonacci-mönster Identifierar automatiskt en rad enkla och komplexa Fibonacci-mönster, från retracements till fjärilar.
Key level analysisNyckelnivå-analys Autochartist hjälper dig ställa stopp och gränser genom att identifiera stöd och motstånd. Mjukvaran klassificerar nivåer som antingen utbrytning eller tillvägagångssätt.
Pattern Quality IndicatorMönsterkvalitetsindikator En uppsättning av fyra visuella indikatorer som gör det möjligt för användaren att i korthet se sannolikheten för en mönsterslutföring.

Oavsett hur din handelsstil ser ut gör Autochartist det möjligt att utföra sofistikerad teknisk analys utan en massa tid och komplikationer – så att du aldrig missar en handelsmöjlighet.

Börja använd Autochartist med MetaTrader 4 – ta dina handelsmöjligheter nu!

Autochartist är helt integrerat i handelsplattformen MetaTrader 4 och är tillgänglig gratis för kunder som sätter in så lite som 500 USD.
Tala med din kontoansvarige om att lägga till verktyget Autochartist till din handelsplattform MetaTrader 4.

Live-chatt

Autochartist-tjänster och -innehåll tillhandahålls endast i informationssyfte. Informationen som presenteras tar inte hänsyn till eventuella enskilda personliga omständigheter, investeringsmål eller risktolerans och utgör inte en rekommendation att handla med AvaTrade.