EOS

EOS

Vad är EOS
Ethereums största konkurrent

EOS är en av de mest kraftfulla blockkedjeplattformarna för decentraliserade applikationer. Den liknar Ethereum-plattformen men är snabbare, mer skalbar och gör det möjligt för användare att bygga decentraliserade applikationer på ett mer effektivt sätt.

EOS.IO-plattformen utvecklas av ett privat företag som heter block.one och de kommer möjliggöra att processa miljoner transaktioner per sekund genom vågrät skalning. Det gör att äldre ekosystem som Bitcoin och Ethereum kommer kännas som en gammal dator från 80-talet med extremt begränsade datoregenskaper.

Totalt så distribueras 1 miljard EOS polletter på Ethererums blockkedja under en period på 341 dagar genom användandet av ett smart kontrakt.

EOS.IO blir officiellt en mjukvara med öppen källkod 1 juni och öppnar dörren till utvecklare att utnyttja EOS-myntets potential. I motsats så agerar ägarna av EOS poletter som aktieinnehavare av traditionella offentliga företag och på detta sätt kan ägarna rösta och delta i styrningen av blockkedjan i enlighet med vilken storlek på andelen man har.

Det är för dessa anledningar att finansiella analytiker världen över hävdar att EOS är framtiden för distribuerade företag och blockkedjor.

AvaTrade är en branschledande mäklare med en av de bästa handelsvillkoren som finns att erbjuda, inkl. de lägsta crypto-spreadsen på marknaden.

Varför ska du handla EOS med AvaTrade

 • AvaTrade erbjuder handel på EOS CFD med upp till utlåningsgrad
 • Kryptovalutans marknad ä tillgänglig för handlare dygnet runt
 • Du kan börja handla EOS CFDs med så lite som
 • EOS flyktighet gör det till ett intressant tillägg till varje handelsportfölj
 • Du kan sälja EOS (go short) och potentiellt gå med vinst även när marknadspriset sjunker
 • AvaTrade erbjuder noll i provision på EOS-handel och inga bankavgifter på transaktioner
 • Du behöver inte öppna en kryptovaluta-plånbok för att gå med vinst från EOS prishandling när du handlar med AvaTrade
 • Njut av en utmärkt flerspråkig kundsupport
 • Du behöver inte köpa e-mynt eller riskera stöld och hacking av e-plånbok bara för att du helt enkelt inte köper eller säljer EOS.
 • AvaTrade är reglerad i 5 världsdelar

Den maximala ackumulerade ställningen för EOS är: £/$/€ 50000.

Varför skall du handla krypto-CFDs med AvaTrade?

 • Kompromisslös säkerhet– med sex reglerande myndigheter och segregerade konton så är dina pengar skyddade hela tiden.
 • Många kryptos att välja mellanhandla på en rad olika kryptos tillgängliga på våra handelsplattformar.
 • Inga dolda avgiftervi erbjuder noll i avgifter och inga bankavgifter på överföringar.
 • Krypto sover aldrig- AvaTrade är en av få mäklare som erbjuder dygnet-runt service och support på 14 språk.
 • Generös utlåningsrätt- öka ditt ursprungliga kapital med generös utlåningsrätt och få betydligt mer exponering till handel än ditt kontosaldo. Upp till 2:1 (för EU-invånare) och 25:1 (för icke-EU-invånare).
 • Begränsa din risk– du kan ställa in i förväg vinst och förlustnivåer genom att använda stop losses eller ta vinst ordrar när du handlar. Bestäm det maximala beloppet som du är beredd att riskera när du spekulerar på priset eller så ställer du in ett pris som du vill ta vinst vid. Framtida ordrar som Buy Stops och Buy Limits finns också tillgängliga.
 • Handla kryptos mot Fiat valutor– olikt många andra börser därute som begränsar sina kunder att bara handla krypto mot krypto så kan våra kunder handla Fiat valutor (USD, EUR, JPY etc.) också.

EOS på marknaderna

EOS lanserades av Dan Larimer, grundare och skapare av Bitshares och Steem, två kryptovalutaplattformar som fortfarande är igång idag. EOS var den första som utannonserades på en konferens 2017 med en speciellt ICO lansering (Initial Coin Offering, initialt mynt erbjudande); distributionen av polletterna sker över nästan ett år enligt följande schema:

 1. 200000000 EOS polletter (20 % av det totala antalet) distribueras över en 5-dagars period med början från 26 juni 2017 och slutar 1 juli samma år.
 2. 700000000 EOS polletter (70 % av det totala antalet) delat på 350 23 timmars perioder i rad fördelat på 200000 polletter med början från 1 juli 2017.
 3. 100000000 EOS (10% det totala antalet) reserveras för block.one.

EOS initiala pris var 5$ per pollett men detta sjönk snabbt för att nå en lägsta nivå av omkring 0.48$. I november 2017 så började EOS stiga för att nå en högsta nivå på 13$ i januari 2018. Marknadens utnyttjande av EOS har växt med nästan 10 gånger de första 6 månaderna.

[vc_row el_class=”margin-on-small”][vc_column][vc_column_text el_class=”img-margin”]

Även fast EOS fortfarande är mestadels konceptuellt så finns det redan potentiella fördelar:

 • Den är skalbar både vågrätt och lodrätt (miljoner av transaktioner per sekund med asynkron kommunikation och bearbetning
 • Den är ett öppen källkods-ekosystem
 • Transaktioner är 100 % avgiftsbefriade (genom en ägarmodell där användare äger och har rätt till att använda resurserna baserat på deras insats istället för att betala för transaktioner)
 • Förenklad bearbetning som t.ex. fixandet av buggar och ändringar i blockkedjan

Dock så är framtiden för EOS osäker. Ingen kan veta helt säkert om detta e-mynt kommer bli populärt som en valuta för transaktioner.

Handlare likväl som investerare kommer fortsätta att delta i ICOn och distributionen av polletter tills den officiella lanseringen av den öppna källkodsplattformen den 1 juni 2018, granskande genombrotten som utvecklingsteamet kommer uppnå under dessa månader.

EOS tidslinje
Födelsen av ett revolutionerande ekosystem

 • Den nya EOS blockkedjan lanseras under 2017
 • June 26, 2017 – De första 200000000 EOS polletterna allokeras.
 • July 1, 2017 – Allokering av de resterande 700000000 EOS polletterna över en tidsperiod av 350 dagar.
 • June 1, 2018 – utgivning av EOS.IO öppen källkodsmjukvara till communityn.

Vi uppmuntrar dig att lära dig mer om EOS-handel genom att besöka vår sajt om handelsvillkor och avgifter.

Öppna konto nu och börja handla EOS till USD med AvaTrade.

När du handlar med AvaTrade så handlar du på prisförändringar av det digitala myntet och du köper alltså inte fysiskt det.
Den största ackumulerade positionsstorleken för EOS är $50000 i nominellt värde, mer information hittar du på vår sida om villkor och avgifte.