Trading Dash

Dash trading

Vad är Dash?

Dash räknas som nästa generations digitala valuta. Den är handlad och överförd via en öppen källkodsplattform från person till person och detta minskar behovet för folk att vara helt beroende av banker för att överföra pengar. Överföringar kontrolleras och autentiseras av ett distributionsnätverk. Den har samma egenskaper som Bitcoin med några fler funktioner som omedelbara transaktioner, utökade privata transaktioner och ett decentraliserat styrsystem.

Dash är just nu den sjunde största digitala valutan på marknaden och har accepterats i App-store. Detta visar på att efterfrågan och rankningen av valutan växer. En stor faktor som påverkar priset är ökningen av tillgången och efterfrågan på mynten som finns tillgängliga för användning.
Med Bitcoins dyra priskurs så tittar folk på Dash som ett alternative med en potentiell tillväxtkurs.

AvaTrade är en branschledande mäklare med en av de bästa handelsvillkoren som finns att erbjuda, inkl. de lägsta crypto-spreadsen på marknaden.

Varför skall du handla krypto-CFDs med AvaTrade?

 • Kompromisslös säkerhet– med sex reglerande myndigheter och segregerade konton så är dina pengar skyddade hela tiden.
 • Många kryptos att välja mellan– handla på en rad olika kryptos tillgängliga på våra handelsplattformar.
 • Inga dolda avgiftervi erbjuder noll i avgifter och inga bankavgifter på överföringar.
 • Krypto sover aldrig- AvaTrade är en av få mäklare som erbjuder dygnet-runt service och support på 14 språk.
 • Generös utlåningsrätt- öka ditt ursprungliga kapital med generös utlåningsrätt och få betydligt mer exponering till handel än ditt kontosaldo. Upp till 2:1 (för EU-invånare) och 25:1 (för icke-EU-invånare).
 • Begränsa din risk– du kan ställa in i förväg vinst och förlustnivåer genom att använda stop losses eller ta vinst ordrar när du handlar. Bestäm det maximala beloppet som du är beredd att riskera när du spekulerar på priset eller så ställer du in ett pris som du vill ta vinst vid. Framtida ordrar som Buy Stops och Buy Limits finns också tillgängliga.
 • Handla kryptos mot Fiat valutor– olikt många andra börser därute som begränsar sina kunder att bara handla krypto mot krypto så kan våra kunder handla Fiat valutor (USD, EUR, JPY etc.) också.

Varför handla Dash hos AvaTrade

Det kan vara fördelaktigt att handla Dash hos AvaTrade på olika sätt:

 • Alla par kan förkortas
 • Upp till i utlåningsgrad
 • Dygnet runt service och support på 14 språk
 • Live offerter och grafer för din referens
 • Short-köp och auto handel alternativ

När du handlar med AvaTrade så handlar du på prisförändringar på det digitala myntet och du köper inte fysiskt den.

Varför väljer folk Dash?

1. Dash håller en person transaktioner och saldo mycket privat med dess utökade säkerhetsåtgärder.
2. Dash har en innovativ teknologi som ger användarna förmågan att skicka pengar direkt och oåterkallerligt inom 4 sekunder.
3. Den är global, vem som helst kan skicka pengar var som helst för samma avgift och hastighet, det finns ingen variation.
4. Den är billig att använda då de flesta transaktioner bara kostar några få cents, vilket är mycket billigare än andra alternativ.
Dash är den första digitala valutan att ha ett 2-nivånätverk. Den första nivån består av miners som skriver transaktioner till blockchainet och den andra nivån är mästernoderna. Dessa är servrar som möjliggör integritetsfunktionerna och de omedelbara transaktionerna. I framtiden kommer de högst troligen att kunna erbjuda funktioner helt unika för Dash som kan hålla dem i en unik egen kategori genom att kunna erbjuda saker som andra digitala valutor inte kan.

Effekter av Dash-priset

Dash myntpriset har ökat nyligen under den första delen av 2017 och en del av anledningen till det är att man planerar att uppgradera användarupplevelsen. Om fler investerar med programmet så kan priset potentiellt höjas mer.
Dash är inte accepterat av många återförsäljare än, men en ökande andel av oberoende affärsverksamheter tar den dock.

Om Dash

 • Mellanhanden i Dashnätverket är mästernoderna. En mästernod är en miner som köper mer än 1000+ eller mer Dash.
 • Dash blockchainet är offentlig precis som alla andra blockchains i digitala valutor. En person kan skicka små belopp till olika mästernoder och de kommer svara och skicka dig olika mynt. På detta sätt så går det inte att spåra.
 • Huvudfunktionen som lockar folk till Dash är känd som ”Darksend Systemet: detta gör transaktioner omöjliga att spåra. Inget konto krävs och heller ingen registrering eller ID-kontroll. För anonymitetsskäl så är det bättre än Bitcoin och det gör Dash till den kryptovaluta tillgänglig som är mest känslig för integritet.

Om man tittar framåt så hoppas Dash-utvecklare att tillkännage nya funktioner och ökad omsättning. Dashs unika funktioner anses pusha den till en ledande ställning på marknaden, vilket kan göra den till ett utmärkt handelsalternativ.

Den största ackumulerade ställningen för Dash är 1,000 DASH (10 LOTS), det finstilta kan du hitta i
vår sida om villkor och kostnader

När du handlar med AvaTrade så handlar du på prisförändringar av det digitala myntet och du köper alltså inte fysiskt det.
Den största ackumulerade positionsstorleken för Dash är $10000 i nominellt värde, mer information hittar du på vår sida om villkor och avgifte.