Få de senaste nyheterna och uppdateringarna från AvaTrade!

Hämta AvaTradeGo Appen nu

Usain Bolt

Bli mer som Bolt

Usain Bolt och AvaTrade slår konkurrensen

Bolt x AvaTrade –
En vinnande kombo!

AvaTrade är stolta över att tillkännage att superstjärnan, världsrekordhållaren, flerfaldiga Olympiska och VM-ettan samt ägaren av ett av de mest kända leendena på jorden- Usain Bolt är vår nya varumärkesambassadör.

Usain och AvaTrade strävar alltid båda efter högsta klass ur varje synpunkt.

Vi tror att varje av våra hundratusentals handlare har potentialen att bli nummer 1 på det de gör- precis som Bolt.

Vi tillhandahåller den vassaste teknologin vid sidan av den högsta nivån av reglering och slutar aldrig att hjälpa dig att nå samma höjder som Usain nådde.

Ditt skarpa handelssinne är som Usains ben- ditt verktyg för framgång och tillsammans kan vi se till att det blir den bästa versionen någonsin! Du kan använda gräddan av handelsplattformar som vår egen prisbelönta mobila app, AvaTradeGO och WebTrader, för att inte tala om MT4 och MT5. Få utbildningen som du behöver från flertalet webbinarier på nätet, läs många informativa artiklar, få dagliga pushnotiser om marknaden och tweetar samt testa på handel med ett demo-konto där du alltid kan fråga våra expertrådgivare.

Ett nytt partnerskap
för AvaTrade!

Usain behövde träna för att bli bäst i världen, men han behövde inte göra det ensam. Han hade stöd, verktyg och teknologi för att hjälpa honom erövra varje topp i friidrotten. AvaTrade gör detsamma- istället för personliga tränare så har vi expertrådgivare. För att ersätta dietister och utrustning så kommer du ha tillgång till några av de bästa handelsplattformarna och teknologierna som finns för att hjälpa dig att maximera dina egna egenskaper. Allt detta medan du njuter av utmärkt support av 9 regleringsmyndigheter över hela världen. Usain var grym –hans supportteam gjorde honom till en legend.

AvaTrade kan göra samma sak för dig!

Gå över mållinjen
Vi bjuder in dig till att kolla in vad AvaTrade och Usain Bolt erbjuder

Häng med Bolt och AvaTrade
Gå med i laget.
Gå med de bästa

Häng med Bolt och AvaTrade. Gå med i laget. Gå med de bästa.