Mirror Trader

Flexibel automatiserad handel med AvaTrade
Mirror Trader erbjuder dig en av de mest kompletta och flexibla automatiserade handelsplattformarna på marknaden, så att du kan "spegla" hundratals erfarna handlares, av så kallade strategileverantörer från hela världen.

Varför handla på Mirror Trader?

 • Spegelhandel av erfarna strategileverantörer
 • NYTT! – Spegla de bästa handelsstrategierna som tillhandahålls av ledande hedgefonder
 • Flexibel handelsplattform - lämplig för automatisk & halvautomatisk spegling vid sidan av manuell handel
 • Full portfölj av strategileverantörer - välj en strategileverantör enligt prestanda
 • Flera live-diagram och indikatorer - allt du behöver för ordentliga tekniska analyser

Att använda Mirror Trader med AvaTrade

Logga in på Mirror Trader Använd AvaTraders handelskontouppgifter för att logga in.
Öppna ett handelskonto Har du inget handelskonto hos AvaTrade ännu?
Riskfritt demokonto Prova vårt riskfria demokonto för Mirror Trader

Mirror Traders huvudfunktioner

Spegelhandel av strategileverantörer

Mirror Trader är ett algoritmiskt handelssystem, där strategileverantörer designar handelsalgoritmer som analyserar marknaden enligt olika typer av indikatorer, oscillatorer, trender och tekniska marknadsanalyser . Dessa kunniga experthandlare väljs med omsorg av Mirror Traders skapare och går igenom en lång verifieringsprocess av deras strategier i syfte att ge användarna testade och beprövade strategier att spegla. Granskningen är dock inte över efter det att en strategileverantör accepterats av plattformen. Som en del av engagemanget för en högkvalitativ handelsalgoritm, tillsammans med en kontrollerad och skyddad handelsupplevelse, övervakas strategileverantörernas resultat kontinuerligt och regleras av Mirror Trader-teamet.

Nyhet! - Hedgefonders algo-strategier

De nya Hedgefonds-algostrategierna som presenteras på plattformen Mirror Trader är ett stort steg framåt i den automatiserade handelsvärlden. Den nya funktionen låter handlarna följa 15 väletablerade hedgefond-företags handelsaffärer, vilka förvaltar miljontals amerikanska dollar. Tidigare riktade sig hedgefonds-strategierna till kapitalstarka kunder, som hade depåkonton värda flera miljoner amerikanska dollar, men nu, tack vare tillgången till den här nya funktionen på plattformen, är mindre handlare välkomna att ansluta sig till den stora ligan och njuta av nästa generations automatiserade handel.

Att följa handelssignaler

Mirror Trader-plattformen inkluderar ett "live-signals"-system som övervakar marknaden för "köp"- och "sälj"-signaler hos sina strategileverantörer. Systemet låter handlarna välja att spegla en specifik handelsaffär och inte nödvändigtvis en hel strategi. När en strategileverantör öppnar en affär syns den i livesignalsfliken och erbjuder handlare att spegla den under en begränsad tid. Plattformen ger handlarna data för att hjälpa dem att fatta beslut om att spegla en affär eller inte. Varje visad signal innehåller uppgifter, såsom strategileverantörens namn, valutaparet, den tid som återstår för att spegla signalen och hur många användare som speglar denna specifika affär. Ytterligare information om strategileverantören som skickar signalen presenteras också: prestandadiagram, punkter, T-score och det totala antalet handelsaffärer. All information avser strategileverantörens verksamhet under de senaste 30 dagarna.

Att välja handelsmetod

Mirror Trader ger användarna fullständig kontroll över sin handelsupplevelse. Plattformen erbjuder tre handelslägen, som kan blandas för att maximera nyttan i systemet. Handlare har möjligheten att välja sina handelslägen som de vill eller blanda mellan automatiserad och halvautomatiserad spegling samt manuell handel.
Automatiserad handel
Det automatiserade speglingsläget på plattformen aktiveras när en handlare väljer att lägga till en strategi till sin portfölj. Varje användare kan skräddarsy strategin genom att välja det maximala antalet positioner som kommer att öppnas för varje signal som tillhandahålls av strategin, pausa en strategi samt sätta gränser och stopp för framtida positioner som kommer att öppnas av strategileverantören. Efter en strategi läggs till i användarens portfölj och strategileverantören öppnar en affär kommer Mirror Trader-servern att spegla denna affär automatiskt till användarens plattform och öppna positioner.
Halvautomatiserad spegling
Att använda det halvautomatiseradr speglingsläget låter användarna spegla en viss handelsöppning genom en strategileverantör i stället för en hel strategi. Varje signal har en begränsad tid för spegling, varefter en användare inte kan följa handelsaffären. Som med automatisk spegling kan användaren anpassa handeln, definiera dess storlek och sätta stopp och begränsningar för att skydda affären.
Manuell handel
Mirror Trader-plattformen gör det möjligt för handlare att handla manuellt parallellt med automatiserade och halvautomatiserade speglingslägen. Det finns tre sätt att manuellt öppna en position på plattformen:
 1. Öppna en position från kursdiagrammet som finns i den övre högra sidan av realtidsdiagrammet.
 2. Öppna en position från kursfältet högst upp på plattformen.
 3. Öppna en position från kursfliken på höger sida av plattformen.

Hur väljer man en strategileverantör?

Handel är en riskfylld verksamhet. En klok blick och en noggrann genomgång av strategileverantörer krävs vid både automatiserad och halvautomatiserad spegelhandel. Därför presenterar Mirror Trader ett komplett portfölj för varje strategileverantör utöver filtreringsalternativ för strategier, så att handlarna kan välja det som passar dem bäst.
Strategikort
Som en del av dess reglering och åtagande om öppenhet gentemot sina plattformsanvändare har varje strategileverantör på Mirror Trader- en fullständig portfölj, som låter användare att klokt och noggrant välja vilken strategi de vill spegla. Genom att klicka på varje strategileverantör på fliken strategier kan en handlare nå strategikortet och få värdefull information om den strategileverantörens prestation. Strategikortet innehåller handelshistoria, resultatstatistik, inklusive alla öppna och stängda positioner, T-score, punkter, etc.
Attu filtrera strategier
Inuti fliken strategier på plattformen kan en handlare ställa in olika filter, fördefinierade och anpassade, vilket låter honom välja vilka strategier som bör följas, och även lägga till på bevakningslistan. Det finns fyra förinställda filter fastställda på plattformen:
 1. Toppvalda - Visar strategier med det största antalet abonnenter under de senaste 30 dagarna
 2. Topp T-Score - Rankar strategier beroende på deras nuvarande T-Score, från topp till botten
 3. Topphandlade - Strategier filtreras enligt deras antal utförda handelsaffärer i realtid under de senaste 30 dagarna.
 4. Toppbalanserade - Rankar strategier beroende på deras största abonnerade live-balans.
 5. Marknadsbaserade - Rankar strategier från topp till botten, vilka visar en positiv utveckling och resultat under de senaste tre månaderna (varje månad separat) och låg risk (DD).

Realtidsdiagram

Fliken realtidsdiagram finns i centrum förplattformen Mirror Trader. Inuti fliken kan handlare öppna flera diagram, där vart och ett kan anpassas efter olika handlade instrument, tidsram och diagramtyp. Handlarna kan lägga till flera oscillatorer och visa sentimentet gentemot instrumenten, det vill säga antalet användare och strategileverantörer som innehar köp- eller säljpositioner i den specifika instrument. Diagrammet kan expanderas och minimeras och det innehåller också zoom-förmågor för en närmare titt.

Användarvänligt gränssnitt

I linje med AvaTrades åtagande att stärka handlare väljer AvaTrade de mest avancerade och användarvänliga plattformarna för sina kunder, för att optimera deras handelsupplevelse. Plattformen Mirror Trader, som är tillgänglig för alla AvaTrade-kunder, är en användarvänlig plattform som är enkel och snabb att lära sig, vilken även erbjuder en genomgångs-handledning samt online-hjälp och stöd