API Trading

AvaTraders API-bibliotek

 

AvaTraders API ger dig de verktyg du behöver för att på ett säkert sätt länka samman din automatiska handelslösning – oavsett om den är specialgjord eller från tredje part – med plattformen AvaTrader.

 

Hur fungerar det?

API länkar din dator, via krypterade kommunikationskanaler, till AvaTrader-servrar under handelstimmarna vilket ger dig omedelbara exekveringar med fullständig insyn i priser och högsta säkerhetsnivå.

Du får också tillgång till historiska marknadsdata och AvaTraders demoplattform, så att du riskfritt kan testa Expert Advisor (EA) och strategi-indikatorssystem på live-marknaderna.

API-biblioteken kan tillhandahållas i programmeringsspråken .NET eller Java.

 

Finns det en avgift?

Tillgång till AvaTraders API-bibliotek är helt kostnadsfri. Allt som krävs är att du ser till att du innehar en balans på ditt handelskonto på åtminstone 1000 USD.

 

Hur kommer jag igång?

Det är viktigt att uppmärksamma att stora programmeringskunskaper krävs (i de språk som stöds) för att använda AvaTraders API-bibliotek. Tyvärr kan inte Ava ge dig teknisk support i detta avseende.

Om du är en kvalificerad programmerare eller om du har tillgångs till programmeringsstöd kan du följa dessa tre enkla steg nedan för att komma igång:

    1. Läs och samtyck till AvaTraders API-ansvarsfriskrivningsformulär.
    1. Se till att din kontobalans har åtminstone 1000 USD som krävs för tillgång till AvaTraders API.
  1. Skicka e-post till api@avatrade.com med ditt kontonummer eller kontakta vårt kundsupportteam med din begäran. Vi skickar sedan API-biblioteket via e-post.

Du behöver ett AvaTrade-konto för att kunna utnyttja API-biblioteken. Det tar bara några minuter att registrera sig för ett handelskonto.