Onlinehandel med AvaTrade

AvaTrade erbjuder onlinehandel med över 200 instrument att handla närhelst marknaderna är öppna. Inom valutahandel strävar vi efter att erbjuda allt från de populäraste valutaparen till de små och exotiska. Läs mer under FX Trading för att förstå vad som gör valutahandeln så populär.

CFD-handel är ett bredare begrepp som omfattar en mängd olika instrument och utgör onlinehandelns andra ben. Här ingår allt från aktier och aktieindex, till metaller och energiprodukter, Bitcoin och mycket annat.
Läs mer under CFD-handel eller gå direkt till den instrumentkategori som intresserar dig mest.

FX Trading
Valutahandeln är världens största handelsmarknad som vida överstiger handeln med aktier och värdepapper. Med AvaTrade kan du handla över 60 valutapar på de internationella valutamarknaderna - med hävstång på upp till 400:1. Upptäck varför AvaTrade är det givna valet för handel med valutor.
CFD-handel
CFD-handel har utgjort drivkraften bakom onlinehandelns framväxt. När du handlar CFD:er spekulerar du om prisrörelser på underliggande kontrakt utan att faktiskt äga tillgången i fråga. Med AvaTrade kan du handla CFD:er med hävstång på upp till 200:1. Lär dig mer om CFD-handel här.
aktiehandel
CFD-handeln online har gjort världens aktiemarknader tillgängliga för alla. AvaTrade erbjuder CFD-handel med de största aktierna på de viktigaste börserna runt om i världen, direkt från din dator, surfplatta och mobil. Börja handla aktie-CFD:er, med en hävstång på upp till 20:1.
onlinehandel med bitcoins
Sedan den uppfanns 2008, har Bitcoin varit den odiskutbla ledaren bland en lång rad av digitala och decentraliserade kryptovalutor. Det som gör Bitcoin särskilt intressant för handlare är dess höga volatilitet. Med AvaTrade kan du dessutom få en hävstång på upp till 20:1 när du handlar Bitcoin.
guldhandel
Guldet utgör en viktig del av råvaruhandeln och används ofta som tillflyktstillgång i tider av oro på marknaderna. Med AvaTrade kan du handla guld-CFD:er med låga spreads och hävstång på upp till 200:1. Förutom guld kan du även handla silver, platina, palladium och koppar.
Handel med råolja
Olja och energi är särskilt dynamiska marknader som har enorm påverkan på världsekonomin. AvaTrade erbjuder CFD-handel med råolja, brentolja, naturgas, eldningsolja och bensin till låga spreads utan courtage. Handla olje- och energi-CFD:er med hävstång på upp till 400:1.
ETF-handel
Börshandlade fonder (ETF:er) ger handlare ett bekvämt sätt att spekulera om olika industriers, regioners och marknaders framgångar. AvaTrade erbjuder CFD-handel med fler än 25 populära ETF:er, vilket ger handlare möjligheten att gå lång eller kort med hävstång på upp till 20:1. Lär dig mer om ETF-handel här.
obligationshandel
Under finanskrisen nyligen hamnade statspapper, statsobligationer och statsskuldväxlar i fokus. Med AvaTrade kan du följa marknadsutvecklingen för statspapper och handla CFD:er på obligationer och statskuldväxlar med en hävstång på upp till 100:1.
indexhandel med aktieindex
Aktieindex-CFD:er är bland de populäraste handelsinstrumenten på nätet. Indexhandeln innebär att se till världsekonomins utveckling och dess påverkan på ett index såsom Stockholms OMXS30, vilket reflekterar sammanlagda värdet av företag såsom Ericsson, AstraZeneca, H&M m.fl.
onlinehandel med litecoin
Kryptovalutan Litecoin har seglat upp som en utmanare till Bitcoin, med ambition att vara mer stabil och effektiv. Med AvaTrade kan du få hävstång på upp till 10:1 vid handel med Litecoin-CFD:er. Det blir inte enklare att handla enligt din syn på kryptovalutornas framtid.
Råvaruhandel
Diversifiera din handelsportfölj ytterligare genom handel med råvaror såsom jordbruksprodukter. Majs, sojabönor, vete, kaffe, socker och bomull tillhör alla vår vardag och handlas ständigt på världsmarknaden. Nu kan du gå både lång och kort i alla dessa genom CFD-handel med AvaTrade.